СНСД је снага народа

08.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ИО СНСД-а и официјелни члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић, прослављени режисер Емир Кустурица, носилац листе за Парламент БиХ Никола Шпирић, носилац листе за НСРС Игор Радојичић, предсједник СП Петар Ђокић, предсједник ДНС-а Марко Павић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Небојша Радмановић
СНСД И БАЊАЛУКА НАСТАВЉАЈУ ЗАЈЕДНО

Лијепо је вечерас бити овдје у Бањалуци, јер вечерас су заједно СНСД и Бањалука. Пратили сте нас и подржавали све ове године. Урадили смо све обећано за Бањалуку. Зауставили смо пропадање Републике Српске и унитаризације БиХ.
Бањалука не дозвољава примитивизам, насиље , вријеђање и некултуру као што то неће ни цијела Република Српска.
Ми хоћемо да наставимо са вама и даље заједно и наш циљ је самостална Дејтонска Република Српска.
Позивам вас да гласате за СНСД, Жељку, Додика. Вријеме је за храбре и одлучне, а не неодговорне и хаотичне какви су ови из опозиције. Спремни смо за крупне кораке напријед. Позивам вас да идемо сви заједни за бољу Српску.

Емир Кустурица
ИЗБОР ЈЕ ЛАК-ГЛАСАЈТЕ ЗА ДОДИКА, ЖЕЉКУ И СНСД

Ваш избор је лак. Гласајте за Додика, Жељку и СНСД. Опозиција у Републици Српској је мала група великих воајера. У животу опстају само лијепе и узвишене ствари као што је Андрићград. Рушење Милорада Додика кој су међународни ментори осмислили опозицији Републике Српске погрешна је тактика.
О градњи и развоју Републике Српске ће одлучивати њен народ и њене институције а не страни амбасадори. Да су се Гаврило Принцип и Иво Андрић понашали као данашња опозиција нас данас неби било.
Опозиција није смјела од Бакира Изетбеговића да дође у Андрићград на Видовдан нити када смо подизали споменике нашим великанима Андрићу и Његошу.
Знам да ћете гласати за Додика, Жељку и СНСД јер народи иду за онима који могу да их воде и гарантују и чувају њихову слободу.

Никола Шпирић
ПОБЈЕДА ДОДИКА, ЖЕЉКЕ И СНСД-а

Ми нудимо љубав, а опозиција мржњу. Наша љубав и енергија гарантују сигурну будућност Републици Српској.
Сигуран сам да ће све амбасаде 13. октобра писати да је побиједио СНД, Додик и Жељка.
СНСД је гарант политичке стабилности за разлику од БиХ која има велике изазове јер то је навођена и недовршена земља. Знам да ће се међуентитетска линије претворити у међудржавну. Поручујем Бошњацима и Хрватима да је Република Српска комотна за све који нису Срби, а желе да живе у Републици Српској. Глас за СНСД је глас за њене стабилне институције.

Игор Радојичић
ВЕЧЕРАС СЕ ВИДИ ВОЉА БАЊАЛУКЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Хвала Бањалуци и Републици Српској што је вечерас заједно са нама, са СНСД-ом. Овај град у својој историји није имао овакав значај какав има са СНСД-ом. Бањалука је поносан главни град Републике Српске.
Ми смо развијали Бањалуку као и цијелу Републику Српску.
СНСД с правом може да покаже шта је у протеклом периоду урадио. Када смо 2006. преузели Републику Српску она је била празна љуштура и од коалиције СДС-а и ПДП-а доживјела је веће ударе од поплава, суша и свјетских економских криза.
Ми смо и поред бројних тешкоћа смањили број запослених за 10.000. овдје је тим који поносно представља и води Републику Српску. Вечерас се види воља Бањалуке и Републике Српске.
Позивам вас да не насједате на подвале, увреде и провокације. Не дозволите да неко угрози било којим инцидентом наш мир и стабилност. Републици Српској треба јака Влада и стабилна Република Српска. Позивам вас да јачамо Републику Српску.
Ваш избор је једноставан; Милорад Додик, капитен СНСД тима и актуелни предсједник поново за Предсједника Републике Српске и Жељка Цвијановић за члана Предсједнишзтва БиХ. Жељка се за вријеме тешких тренутака за Републику Српску у великим мајским поплававама препоручила за Сарајево гдје ће сигурно и поносно чувати интересе Републике Српске. Наш циљ је у Парламенту БиХ имати 10 посланика и ја вјерујем, а вјерујте и ви овом тиму који предводи Никола Шпирић.
Ми знамо да много људи чека боље вријеме, а ми смо сигурно најбоља понуда Републике Српске.

Петар Ђокић
СПРЕМНИ СМО ДА ОДГОВАРАМО ЗА БУДУЋНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Наша коалиција је сигурно у региону једна од најуспјешнијих политичких коалиција. Спремни смо да одговорамо за будућност Републике Српске. Ми немамо другог избора, осим побједе ове коалиције 12. октобра. Република Српска је најмање задужена у региону. Поручујем вам да не слушате више лажи ових из тзв. Савеза за промјене, јер нема другог пута осим коалиције СНСД-ДНС-СП. Галасајте за Милорада Додика предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

Марко Павић
ОДЛУЧИЛИ СМО ДА ГРАДИМО ЈАКУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Одлучили смо да градимо јаку, стабилну и просперитетну Републику Српску. Ми хоћемо будућност за побједу Српске гдје „Ријеч је Ријеч“. Гласајте за Жељку Цвијановић и Милорада Додика.

Жељка Цвијановић
СЛУЖИЛИ СМО РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И СЛУЖИЋЕМО

Служили смо Републици Српској и служићемо јер Република Српска је сигуран побједник. Ми у недјељу поново побјеђујемо. Ми немамо политичку конкуренцију.
Ми за предсједника хоћемо Додика државника, а за члана предсједништва БиХ Жељку Цвијановић која је дио побједничког тима. Ја идем у Сарајево да се Бањалука и Република Српска пита. Видјели сте ме на дјелу и ја сам увијек са заставом Републике Српске.Ја, Додик и цијели СНСД имамо свој став.
Ми 12. идемо у сигурну побједу, а за то су гаранција наши штабови који су ту, међу вама, у народу, а као код опозиције, у страним амбасадама.

Милорад Додик
ОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СМО НАПРАВИЛИ КОЛОСИЈЕК КОЈИ ИДЕ НАПРИЈЕД

Дошао сам да ширим љубав, нову будућност за нову Републику Српску, државу благостања. Ми хоћемо да сачувамо себе и наш начин живота. Само велики народи могу да направе државе, а српски народ има двије, Србију и Републику Српску.
Ја никада нисам стао и био сам поносан гдје год сам ишао широм свијета што предстаљам вас. Нећу одустати од тога да се борим за вас. Република Српска је 2006. године била празна љуштура, такву смо је добили од СДС-а и ПДП-а. Од Републике српске смо направили колосијек који сигурно иде напријед. У Бањалуци смо све ријешили, а сада и клинички центар. Шта смо год радили нападали су нас. Ја се на то нисам обазирао. Ви морате да имате политичаре који се не обазиру на нападе. Ми смо стигли у свако мјесто Републике Српске. Ја представљам Републику Српску. Ја желим да с вама Република Српска буде стабилна и мирна. Данас Републиком Српском не вршљају банде и она је безбједна јер ви то заслужујете.
Ми данас имамо пријатеље. Поносни смо на Русију и наше савезништво са њом. Ми смо опредијељени на пут према Европи, аили партнерство са Русијом нико не може спријечити. Ми одлучујемо о нашим ресурсима.
Гласајте за Жељку, она је права Српкиња и прави избор, Жељка је једна од нас и једна од вас.
Ми смо најстабилнија политичка партија на Балкану. СНСД је снага народа. Ми смо овдје, нисмо се повукли и хоћемо да радимо за вас, за Републику Српску.
Живјела Република Српска, живио Српски народ!

Фото галерија

[widgetkit id=54]

Архива