Са Републиком Српском овдје има живота

02.10.2014 Актуелно

На митингу су говорили: предсједник ОО СНСД Милићи Брано Спасојевић, кандидат за Парламент БиХ Неда Плазачић, носилац листе за Парламент БиХ Лазар Продановић, носилац листе за НСРС Радован Вишковић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Нада Плазачић
СНСД НЕМА АЛТЕРНАТИВУ

Ово су најзначајнији избори од Дејтона до данас. Ово су избори за очување Републике Српске. Иза нас су резултати, а СНСД нема алтернативу. Побједа СНСД-а је побједа Републике Српске.

Лазар Продановић
СНСД ЗА ПОБЈЕДУ МИЛИЋА

СНСД је овдје у Милићима већ дуго заједно са вама. Милићи су важно мјесто Републике Српске. Поносни смо на изградњу Милића и на њихов развој под руководством СНСД-а. Ми знамо штитити интересе Републике Српске. Не може се једно говорити у Бањалуци, а друго радити у Сарајеву. Ми смо овдје са вама за побједу Српске и за побједу Милића.

Радован Вишковић
МИЛИЋИ СУ НА ИСТОКУ ПРВИ ПРЕПОЗНАЛИ СНСД

Ваше присуство данас је најава наше нове велике побједе. Милићи су на истоку први прерпознали СНСД. Лакташи су у недјељу (28. 09.) дали путоказ шта треба да уради Република Српска 12. октобра. Ријешили смо судбину „Алумине“ и „Глинице“ у Милићима и сачували више од 2000 радних мјеста. Републику Српску смо учинили политички стабилном, а у наредном периоду ћемо је економски ојачати, унаприједити и устабилити.
Данас вам се нуде од опозиције промјене. Ја кажем, требају промјене, али општинама гдје су они на власти, јер у задње двије године нису урадили ништа.
Позивам вас да 12. изађете на изборе и гласате за СНСД и бољу и љепшу Српску. СДС је људска биједа која не заслужује гласове Милића и Републике Српске.

Жељка Цвијановић
МИ СЛУЖИМО РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И ЗАТО ЋЕМО ПОБИЈЕДИТИ

СНСД је другачији од других. Ми служимо Републици Српској, договарамо се са народом и зато ћемо побиједити. Ми смо власници добрих одлука за Републику Српску. Ми увијек искористимо праву прилику.
Ми имамо велике инвестиције у Републици Српској, двије термоелектране и аутопут, ми смо подијелили 20.000 ваучера за породице настрадале у овогодишњим поплавама. Ја штитим и браним Републику Српску и служим њој. Ја се не предајем ни пред Сарајевом ни пред поплавама. Ја не дозвољавам да ме нико побиједи и надговори.
Ми се договарамо са вама, нашим грађанима и одговорно вам поручујем да је Република Српска са СНСД-ом, Милорадом Додиком и са мном у сигурним рукама.

Милорад Додик
НЕМА НИКО ПРАВО ДА НЕ ВОЛИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Долазим овдје међу вас са сахране мога пријатеља, Бате Бобара, а растанак од пријатеља је увијек тежак. Ја припадам вама и зато сам овдје зато, заједно са вама.
Већ два мандата сам као предсједник Владе и Републике Српске на њеном челу и желим да вам поднесем извјештај шта сам у протеклом периоду радио. Урадили смо много и у постојећим условима нисмо могли више.
Само велике странке могу да спашавају и развијају друштво. Република Српска је у бољој ситуацији него што су то Србија и Хрватска. Ја знам како људи живе и знам да није лако. Прије осам година имали сте дупло мање плате и пензије. Данас имамо стабилан систем. Очекујем у наредном периоду 700 милиона евра кредита од Руске Федерације којим ћемо стабилизовати наш буџет. Моја одговорност је за стабилност овога друштва.
Ми морамо јачати нашу полицију и нашу безбједност. Ми не можемо бити поданици. Нема успјешне државе без лидера, а без лидера нема институција. Срби имају капацитет државности што Бошњаци немају. Нико нема право да не воли Републику Српску.
Ми морамо да разговарамо и да се разумијемо. Са Републиком Српском овдје има живота. Очекујем вашу подршку 12. октобра.

Фото галерија

[widgetkit id=39]

Архива