Република Српска заслужује Додика, Жељку и СНСД

01.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Љубиње Гојко Лечић, носилац листе за НСРС Лука Петровић, кандидат за Парламент БиХ Благоје Шупић, потрпедсједник СНСД-а Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предскјеника Републике Српске Милорад Додик

Лука Петровић
НАШ ЦИЉ ПРОСПЕРИТЕТ И РАЗВОЈ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Морамо знати нашу политику, а она је просперитет и развој Републике Српске. Ту политику успјешно спроводи и спроводиће СНСД, Жељка и Додик.
Садашња опозиција која се нуди као алтернатива, присјетите се, иза себе је оставила расуло и хаос. Република Српска зато заслужује СНСД, Жељку и Додика.
Ми нудимо будућност. Ми настављамо даље до побједе Републике Српске.

Благоје Шупић
ИЗБОРИ ЗА СПАС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Вама овдје у Љубињу се нуде промјене. Након 20 година СДС-а имате прилику да промијените постојеће катастрофално лоше и жалосно стање. Избори 12. октобра су избори за спас Републике Српске.
Идемо до наше нове побједе.

Никола Шпирић
ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА БУДЕТЕ УЗ ПОБЈЕДНИКЕ

Тужно изгледа Љубиње, а то је резултат владавине СДС-а. Љубиње 20 година стагнира, назадује и пропада. Пред Републиком Српском су велики изазови и зато је вријеме да овај пут будете уз побједнике СНСД, Додика и Жељку.
Крајње је вријеме да и вама буде боље. Крајина, Семберија, Посавина, а вјерујемо и Херцеговина су за велики СНСД и нашу нову побједу.
Гласајте за себе и своје достојанство, гласајте да се Република Српска пита.

Жељка Цвијановић
РЕПУБЛИКА СРПСКА НАСТАВЉА ДА ЖИВИ УЗ СНСД

Сигурна сам у нашу побједу. Ви ћете бити дио ње. Сигурно смо управљали у протеклом периоду и кормиларили Републиком Српском. Ми заслужујемо побједу 12. октобра. Ми смо политички и економски одбранили Републику Српску.
Република Српска је самоодржива, а то је дјело СНСД-а. Република Српска наставља да живи уз одговорне политичате и СНСД. Додик зна циљ и пут до њега. Ми неприлике претварамо у наше прилике. Републици Српској треба СНСД, Додик и ја, а не они који припремају подвале и крађу.
У протеклом периоду повећали смо плате и пензије за више од 100%. очекујемо вашу подршку и треба нам стабилна скупштинска већина у НСРС и у Парламенту БиХ.
Имајте повјерења у нас јер СНСД није никада издао ниједан интерес Републике Српске. Ми смо република и држава у настајању. Ми идемо ка нашој новој, сигурној и убједљивој побједи.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА МОТИВ НАШЕГ ПОЛИТИЧКОГ РАДА

Само велики народи имају своје државе. Државе се увијек тешко стварају и за њих се треба мукотрпно борити, јер оне се лако не добивају.
Тако је са српским народом на овим просторима, а и са осталим народима овдје је увијек напето и турболентно. Све ове протекле године бранио сам наш национални идентитет. Република Српска је мотив мога политичког дјеловања.
Када смо је преузели 2006. године била је запуштена и остављена. Пред нама је била реформа полиције коју смо ми успјешно у корист Републике Српске ријешили. Гледајући тешке и компликоване односе у Бих ми морамо имати свој систем безбједности. Јако је важно да имамо своју полицију. Питам се зашто Бошњаци нису спријечили екстремизам у свом народу.
Пред вама сам чиста образа и одговорно тврдим да смо урадили много и да више није могло. Ја хоћу да помогнем Љубињу и желим да вратим вјеру у будућност. Ми морамо упорно радити и градити Републику Српску. Ја не вјерујем у БиХ јер у њој су сви незадовољни. БиХ нема шансу. Ја не вјерујем у пројекат и концепт у коме ником није добро.
Република Српска има потенцијал за развој. Ми се морамо окренути себи. Нема више рата и ратовања. Са њиме се ништа не добива. Једини пут за развој је наше јединство и ваш глас. Важно је да се окупимо. Морамо размишљати за кога гласати. Морате мислити. Ја хоћу да вам помогнем и позивам вас да будете дио наше побједе.

Фото галерија

[widgetkit id=37]

Архива