Република Српска са нама има јасну визију

09.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили; предсједник МО СНСД Нова Топола Жељко Сладојевић, носилац изборне листе за НСРС Зоран Аџић, кандиат за Парламнет БиХ Никола Крагуља, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Зоран Аџић
ГРАДИШКА И ТОПОЛА ЗА НОВУ ПОБЈЕДУ СНСД-а РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Ми крећемо заједно у нову побједу за Републику Српску, Лијевче, Поткозарје, Градишку и Нову Тополу. Наша општина је мјесто гдје је СНСД урадио много. На овом примјеру се потврђује да је СНСД увијек уз народ.
Од прије двије године СДС и групација коју предводе су зауставили развој овог краја и развој цијеле општине. За двије године нису урадили ништа. Они ни за један проблем немају рјешења.
Вечерас се види снага СНСД-а. Сигуран сам у нашу побједу и сигуран сам да сте опредијељени за развој у који вас води СНСД, Додик и Жељка.

Никола Крагуљ
УТВРДИМО ПУТ СИГУРНОСТИ РЕПУБЛИККЕ СРПСКЕ

Сигуран сам да вечерас, а и у недјељу сви подржавају СНСД, Жељку и Додика. Утврдимо пут сигурности Републике Српске с СНСД-ом, Додиком и Жељком.
Једино је Додик гарант слободе, сигурности, једнакости и солидарности. Сигуран сам да знате, и то је битно, за кога смо и да смо потпуно опредијељени за пут развоја Градишке и Републике Српске.
Вјерујем да више нећете као прије двије године пробавати и ризиковати. Овај пут одлучите чврсто за СНСД.
Опозиција не може водити Републику Српску. Они могу само извршавати наредбе својих међународних ментора. Наш избор је јасан; Додик, Жељка и СНСД за побједу Српске.

Жељка Цвијановић
ХОЋЕМО СИГУРНУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Драго ми је да сам вечерас са вама, са мојим драгим Лијевчанима, са свима вама СНСД-овцима и побједницима. Сигурна сам да ћемо се у понедјељак сви пробудити у сигурној и безбједној Републици Српској у којој ће побиједити СНСД, Додик и ја.
Ми хоћемо познатог предсједника, лидера и државника. Ми хоћемо Републику Српску коју води СНСД. Ја у Сарајево идем поносно да представљам Републику Српску и не сматрам да имам озбиљног противкандидата. У важним тренуцима Републике Српске док је Иванућ био на највишим функцијама изадо је интересе Републике Српске и извршио пренос надлежности у Сарајево.
Изаберимо 12. праве и наставимо да радимо за Републику Српску.

Милорад Додик
ЖЕЛИМ ДА СВИМА БУДЕ ДОБРО

Топола и Лијевче је и мој завичај. Овдје се осјећам као у мојим Лакташима. Надам се да овај пут неће бити превара и да ћете гласати за СНСД, Жељку и мене. Овај крај смо све ове године упорно развијали као и цијелу Републику Српску. Поред глобалне економске кризе и много објективних недаћа остали смо на ногама и имамо снаге да идемо даље.
Под вођством СНСД-а Република Српска има највећу снагу својих институција. Знам да има проблема, али ратна дешавања, мешетари и тзв. експерти међународне заједнице су довели да многи живе у лошим условима.
Ја желим да свима буде добро. Ми нећемо дозволити да економске политике буду под утицајем странаца. Трудићемо се да имамо наше инвеститоре који осим профита желе да помогну свој завичај и Републику Српску. Свједоци сте да смо данас поново и поред бројних тешкоћа повећали пензије. У протеклом периоду уложили смо више од 500 милиона марака у развој пољоприврде. Свјесни да је било и злоупотреба и у наредном периоду борићемо се да их буде што мање. Ми смо народна власт и ми и ви смо на истој страни и морамо бити заједно.
Бићу предсједник вашом вољом, јер прошао сам цијелу Републику Српску и увјерио се да то желимо. Ми се разумијемо.
Све што смо урадили у Републици Српској, у Градишци, у Тополи све је видљиво. Питам се шта је урадио СДС, нека покаже бар један пројекат.
Свака наша одлука је загледана у будућност и има стратешки значај. Позивам вас да гласате за нашу Жељку, за српског члана Предсједништва БиХ, уз поруку да је боље да имате јаку жену него млитавог мушкарца. Нормално, гласајте за предсједника Републике Српске који се зове Милорад Додик, за Николу Крагуља, Зорана Аџића и све ове кандидате. Република Српска са нама има јасну визију.
Овај народ има шансу. Овај пут не смијете да погријешите, јер ми смо најбољи. Уз нас је велика Русија кија нас финансијски и политички подржава. Вјерујем у вас и вашу снагу.

Фото галерија

[widgetkit id=56]

Архива