Република Српска мора да буде сачувана

07.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили; предсједник ОО СНСД Рудо Милко Чолковић, кандидати за НСРС Љубица Миљановић и Срђан Миловић, носилац листе за Парламент БиХ Лазар Продановић, потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Милко Чолаковић
РУДО НЕМА ДИЛЕМЕ

Рудо нема диленме за кога ће гласати, то је сигурно СНСД, Жељка и Додик. 12 година смо били на челу ове општине, а у задње двије године вашом вољом то више нисмо. Свјесни сте почињене грешке 2012. године као и чињенице да прије 16 година нисмо овдје основали СНСД да неби било ни Републике Српске.

Љубица Миљановић
БУДИМО ЈЕДИНСТВЕНИ

Ми 12. октобра мормо бити јединствени и одлучни јер ми бирамо нашу будућност. Овај пут не смијемо погријешити.

Срђан Миловић
ПОБЈЕДА ДОДИКА И СРПСКЕ

Ми у Гацку смо већ прогласили побједу СНСД-а и Милорада Додика, а то значи да има и Републике Српске. Побједа Додика је побједа Српске.

Лазар Продановић
ВЈЕРУЈЕМО У ПОБЈЕДУ У РУДОМ

Вјерујемо да су грађани Рудог схватили своју грешку и убијеђени смо да ћемо вас 12. видјети у тиму побједника који предводи наш предсједник МИлорад Додик.

Никола Шпирић
МЕЂУЕНТИТЕТСКА ЛИНИЈА СВЕ ВИШЕ МЕЂУДРЖАВНА

Задовољство вас је видјети овдје у оволиком броју и ваш долазак је најава наше убједљиве побједе. Вјерујем да сте свјесни опасности која се налази пред Републиком Српском и која јој пријети ако 12. октобра ваш глаас не дате Додику, Жељки и СНСД-у.
Наш циљ је да Република Српака буде што мање ентитет, а што више држава. Ми желимо да међуентитетска линија постане међудржавна. Очекујемо вашу подршку за то.

Милорад Додик
ОЧУВАЛИ СМО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И ТО ЈЕ НАШ БАЗИЧНИ ИНТЕРЕС

Овдје у Рудом дуго година смо извојевали много великих битака. Сада треба да знате да слиједи изградња хидроелектране у Мрсову, а за почетак смо обновили и реновирали хотел овдје у центру Рудог. ХЕ ће значити посао за Руђане и велику прилику за развој овога краја.
У протеклом периоду урадили смо све што смо могли. Очувао сам и сачувао Републику Српску. Данас Република Српска је од свога оснивања до данас најстабилнија. Њу данас може урушити само ваш погрешан избор. Позивам вас да глас дајете великим странкама јер мале само манипулишу и тргују.
Република Српска мора да буде сачувана због народа ваш избор одређује вашу судбину.
Морамо да се разумијемо. Ја сам 12 година у сталној борби. Ја цијело ово вријеме нисам дао на вас, на Републику Српску. Очували смо Републику Српску и то је наш базични интерес. Дођу ли ови из СДС-а на власт будите сигурни да ће за годину ипо дана Република Српска бити само празна љуштура.
Ја имам одговорност према вама и ваша подршка и гласови су моја обавеза да чувам и развијам Републику Српску. Срби су државотворан народ и зато имамо двије државе Србију и Републику Српску. Позивам вас да вашом подршком СНСД-у, Жељки и мени потврдите стабилност и развој Републике Српске.

Фото галерија

[widgetkit id=52]

Архива