Република Српска мора бити снажна

05.10.2014 Актуелно

На митимнгу су говорили; кандидат за НСРС са Сокоца Вера Пајић, носилац листе за НСРС Милорад Јагодић, носилац листе за Парламент БиХ Лазар Продановић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БИХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Вера Пајић
НЕ ДОЗВОЛИМО ЈОШ ЈЕДНУ ПРЕВАРУ

Иза нас су остала, овдје на Сокоцу, као и широм Републике Српске, дјела. Након 14 година градње ове спортске дворане ми смо је завршили као и топловод и многе друге пројекте укупне вриједности од 28 милиона КМ. Водовод је наш пројекат, а овдашња локална власт лажно говори да је њихов.
Запосленима у општини доприноси на плате које су нередовни и  нису уплаћени у задњих годину дана. Дефицит буџета је за посљедње двије године њихове владавине 4,5 милиона КМ.
Позивам вас да не дозволите још једну превару. Немојте бирати човјека који је правоснажно осуђен на превару на затворску казну од годину дана. Немојте гласати за човјека који је обећавао све, а није урадио ништа. Позивам вас да 12. октобра идемо заједно у нове побједе СНСД-а и Републике Српске.

Милорад Јагодић
НУДИМО НАЈБОЉЕ-ИМАМО ОДГОВОРЕ

СНСД, Жељка и Милорад Додик иду по трећу своју узастопну побједу. Ми имамо најбоље кадрове који знају све одговоре. Ми нудимо најбоље, ми нудимо људе који су способни да бране и развијају Републику Српску.

Лазар Продановић
СОЛОЛАЦ МОРА ПОБИЈЕДИТИ

Ваше присуство вечерас овдје на Сокоцу шаље поруку о нашој побједи. Ви морате потврдити изборни резултат из 2010. године. Ми морамо бити заједно.

Жељка Цвијановић
ОДЛУКА ЈЕДНОСТАВНА-ГЛАСАТИ ЗА СНСД

За седам дана чека нас још једна заслужена побједа у коју не сумњамо и коју смо својим радом зарадили. Одлука је једноставна, гласати за СНСД. Сви знамо, а ви овдје на Сокоцу посебно, каква је промјена коју нуде ови из опозиције. Општине гдје су прије двије године дошли на власт су најбоља потврда тих такозваних промјена.
Ми имамо морално и политичко право да тражимо вашу подршку. Ми хоћемо Републику Српску да градимо као наш дом. Наш политички план је оно што тражите ви, што тражи наш народ. 12. октобра будимо заједно и остваримо још једну заједничку побједу СНСД-а и Републике Српске.
Ми смо одговорна власт и ја знам да ви то желите. Ми идемо путем стабилности, а они вам нуде хаос. Зато гласјте за СНСД и стабилност Републике Српске.

Милорад Додик
НЕ ПОСТОЈИ ИСТОЧНА И ЗАПАДНА РЕПУБЛИКА СРПСКА, ПОСТОЈИ САМО ЈЕДИНСТВЕНА РЕПУБЛИКА

Овдје сам пред вама чистог образа јер смо урадили све што смо могли. Знао сам увијек да сам у праву и да радим праве ставри у инрересу вас и у интересу српског народа. Срби могу да изграде двије државе; Републику Српску и Србију. Вјерујем у вашу зрелост, јер нас чекају године када желе да моделирају БиХ, једну недовршену државу.
Странци се увијек ослањају на слабе и послушнике као што су то ови из опозиције на челу са Босићем, Иванићем, Чавићем и Тадићем. БиХ се од странаца форсира исто као што то желе Бошњаци. Срби као народ се могу од тога одбранити само ако имају јаке институције.
Данас Република Српска има пријатеље. За вријеме владавине СДС-а и ПДП-а за њих није знао нико и нису имали никога. Данас Република Српска има подршку велике Русије и предсједника Владимира Путина. Босић се додворава Америци, а они Републици Српској не желе добро. Република Српска мора бити снажна.
За вријеме СНСД-а у Сарајево није отишло ниједно слово од Дејтонског споразума. Зато у Сарајево, у Предсједништво БиХ у име Републике Српске иде Жељка Цвијановић. Боље да имамо јаку жену него млитавог мушкарца. Жељка иде у Сарајево да развали оно њихово „сећијање“.
Питам вас, треба ли вам ојачана улога Сарајева. Ако треба, онда гласајте за ове из опозиције и ми вам у том случају нисмо партнери. Када смо дошли на власт 2006. године затекли смо празну Републику Српску. Данас је све дупло веће; иплате и пензије. Данас не постоји западни и источни дио Републике Српске, већ само Република Српска. Не постоји мањи БиХ ентитет, већ само Република Српска. Данас више нема 100% Босне већ 100% Републике Српске. Данас једино ми можемо да идемо даље сами. Ми хоћемо све, а то све се зове Република Српска. Са нама, када је у питању Република Српска, нема компромиса.
Ми смо одбранили исачували полицију Републике Српске. Њен значај за безбједност Републике Српске и њених грађана је огроман. Због тога морамо јачати полицију Републике Српске и нашу сигурност.
Желимо да наставимо заједно са вама и позивамо вас да нас подржите. Изградили смо 5600 станова за борце цијенећи њихову заслугу за настанак Републике Српске. Осим оснивача Републике Српске за њу је послије њих највише дао СНСД. Ја знам какав вам предсједник треба и да је он управо онакав какав сам ја. Вјерујем да ћете овај пут направити прави избор и указати повјерење СНСД-у, Жељки и мени.

Фото галерија

[widgetkit id=48]

Архива