Први циљ СНСД-а јака Српска

08.10.2014 Актуелно

На митингу су говорили: предсједник ОО СНСД и начелник општине Челинац Момчило Зељковић, кандидат за НСРС Владо Глигорић , носиоци листа за НСРС и Парламент БиХ Игор Радојичић и Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва у БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик.

Владо Глигорић
ВАШ ИЗБОР ЈЕ ЛАК СНСД-ЖЕЉКА-ДОДИК

Ми 12. имамо одговоран посао иако је за тај дан ваш избор лак, да изаберемо СНСД, Жељку и Додика. Ми говоримо о конкретним стварима и јасним чињеницама о томе шта смо урадили ми, а шта они.
СНСД је развио Челинац, изградио многе путеве, водоводе, школе, домове здравља, уличну расвјету и много шта другог.
Приоритет нове владе СНСД-а ће бити обнова инфраструктуре настале током поплава као и помоћ грађанима. Ми ћемо као и увијек улагати у пољопривреду, енергетику и бринути о младим људима. Позивам вас да још једном своје повјерење дате нама јет то је сигурано прави избор.

Никола Шпирић
РЕФЕРЕНДУМ ЗА ДОДИКА СНСД, ЖЕЉКУ И РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Ово нису обични избори, ово су избори гдје ће бити присутно највише посматрача, па и Високи представник ЕУ и отправник послова америчке амбасаде. Сигуран сам да ћемо након избора моћи јавити да је ово био референдум за Додика, СНСД, Жељку и Републику Српску.
Ми смо Републици Српској донијели политичку стабилност која је предуслов за њен развој. За бољи живот су потребне године и то врло добро знате, не долази одмах. То само поручују ови из тзв. Савеза за промјене слоганом који су им написали Американци.
Ја сам сигуран да сте ви одлучили и да знате да смо ми ваш прави избор.

Игор Радојичић
СНСД ПОБЈЕЂУЈЕ И ОВАЈ ПУТ

СНСД ће побиједити и овај пут. Пуно је током ове изборне кампање било ружних ријечи и увреда. Покушава се уклонити чврста и стабилна власт Републике Сршпске и довести слаба и нејака. Наш први циљ је цијело вријеме био јака Република Српска.
Ми вас позивамо да у нејдељу 12. октобра, на празник демократије мирно изађете на изборе и гласате за СНСД.
Ви пред собом имате два савеза, али је само један прави, онај са капитеном Милорадом Додиком.
О промјенама не могу говорити они који су највећа штета за Републику Српску, који су већа штета од поплава, суша и економске кризе.
Жељки Цвијановић можемо вјеровати, а Иванићу сигурно не. Знамо да је ваш избор СНСД, Додик и Жељка.

Жељка Цвијановић
СНСД ГРАДИ, РАЗВИЈА И УПРАВЉА ПРОЦЕСИМА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Идемо да наставимо започете послове. Пред нама је много послова и тешких задатака. У Сарајеву ћу радити само добре ствари за Републику Српску. Ми идемо заједно у нову побједу СНСД-а јер је она потребна Републици Српској. Ми смо Републику Српску учинили стабилном. СНСД грди, развија и управља процесима у Републици Српској. Позивам вас да 12.октобра подржите стабилност Републике Српске и вашу сигурност.
Опозиција не нуди ниједну добру ствар. Нисмо је чули. Ми нудимо одговорност и патриотизам, а они издају, неодговорност и раскалашеност.
Нама требају зрели и одговорни људи, а то је СНСД. Ми побјеђујемо јер добре ствари увијек побиједе.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ ФАКТОР ОДЛУЧИВАЊА

Челинац је увијек био дио наше политике. Озбиљне политике могу да донесу политичку стабилност, а она зависи од стабилних инстутуција. Поносан сам на оно шта смо урадили. Нисмо могли више. Изгубљена Република Српска је остала политички фактор одлучивања у БиХ. Ми имамо вољу да имамо државу. Република Српска је држава по дефиницији. Ми државу морамо стално тражити.
У Србији су мање плате и пензије него код нас у Републици Српској. Успјех је био очувати оно што имамо, јер околности то нису дизвољавале. Идемо у нове побједе. Наш економски програм је што боља и чвршћа сарадња са Русијом.
Знам да је ваш избор СНСД, Жељка Цвијановић и знам да вам треба предсједник као што сам ја.

Фото галерија

[widgetkit id=55]

Архива