Приоритет је очување Српске и њене стабилности

05.10.2014 Актуелно

„Мањача је упориште СНСД-а јер смо овдје урадили много, асфалтирали готово све путеве, радили на водоводу, на оживљавању школа и стварању услова за живот“, истакао је Додик.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Игор Радојичић рекао је да је власт СНСД-а радила на политичкој стабилности и чвршћем положају Републике у односима у БиХ.

Радојичић је рекао да је власт СНСД-а очувала политичку стабилност Републике Српске, док су у ФБиХ у протеклим годинама владали хаос и нестабилност.

Он је навео да је, упркос економској кризи, власт СНСД-а радила много на изградњи инфраструктуре на Мањачи, у Бањалуци и другим мјестима у Републици Српској.

Радојичић је додао да у Републици Српској још нема боље понуде од СНСД-а на политичкој сцени.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици један Никола Шпирић рекао је да досадашњи ток кампање СНСД-а са више од 250.000 грађана Републике Српске говори да се народ не да преварити и да „народ увијек осјети да нешто постоји иза“.

„Ови међународни центри који обучавају опозицију, који крију локације да би контролисали и завађали грађане, узалуд раде тај посао“, истакао је Шпирић.

Он је позвао бираче да 12. октобра буду војници своје партије и да гласају за кандидате СНСД-ДНС-СП на свим нивоима.

Шпирић је рекао да је послије избора потребно да сви заједно раде на развоју институција Републике Српске, јер су оне највећи гарант живота људи у Републици Српској.

Архива