Побједнички талас из Лакташа кренуо ка Подрињу

02.10.2014 Актуелно

На митингу су говорили: кандидат за НСРС Марко Мркајић, предсједница ОО СНСД Братунац и кандидат за НСРС Славица Јовановић, носилац листе за Парламент БиХ Лазар Продановић, носилац листе за НСРС Радован Вишковић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Марко Мркајић
ЗАЈЕДНО ЗА ПОБЈЕДУ

Вјерујем да ћете 12. октобра сви заједно подржати СНСД, Додика, Жељку, нашу листу за НСРС и Парламент БиХ.

Славица Јовановић
НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАПРАВЕ БРАТУНАЦ

Ово је побједнички талас који је из Лакташа кренуо ка Подрињу. Влада Републике Српске улаже у Братунац, а општина коју предводи СДС блокира те пројекте. Влада да новац, а они не знају да га инвестирају. Мост са Србијом преко Дрине је пројекат Владе Републике Српске и Србије. Колективне центре је ријешила Влада Републике Српске као и пут за Скелане што је изградила. Не дозволите да од Републике Српске направе оно што раде Братунцу.
Ми не водимо личну кампању, већ радимо кампању за СНСД, Жељку и Додика. Позивам вас да гласате за оне који воде Републику Српску ка државности.

Радован Вишковић
БРАТУНЦУ ТРЕБАЈУ ПРОМЈЕНЕ

Ово је најава наше побједе овдје у Братунцу. Овдје требају промјене али прво у Братунцу, па онда у другим општинама гдје је СНСД на власти и гдје ништа у задње двије године није урађено. Ми имамо шта да покажемо, а они немају ништа осим лажи.
Требају нам радна мјеста, али на првом мјесту треба нам Република Српска. Република Српска с СНСД-ом, Додиком и Жељком никада није била јача и стабилнија. Зато вас позивам да будете дио побједе СНСД-а, Братунца и Републике Српске.

Жељка Цвијановић
ВАШ ИЗБОР ЈЕ СНСД

Ми смо побједници. Побиједили смо суше, поплаве, опозицију. Ми побјеђујемо сигурно 12. октобра. Све што смо радили добро је, јер смо се о томе договорили са вама.
Ваш избор је СНСД, Милорад Додик и ја. Ви играте на сигурно, ви сте за Републику Српску и да се она пита. Република Српска не трпи компромисе и ја их нећу у Сарајеву дозволити. Мој противкандидат каже да је за компромис и да је искусан, а ја кажем да ми имамо лоше искуство са његовим искуством. У његовом мандату смо изгубили бројне надлежности.
Република Српска је сигурна са СНСД-ом и у сигурним је рукама. Ми радимо заједно са вама у име Републике Српске.

Милорад Додик
ВЕЗА СА СРБИЈОМ ЈЕ ВАЖНА СТВАР

Овдје је увијек лијепо доћи. Ја знам шта вама треба. Пут за Скелане и мост преко Дрине за Србију, јер веза са Србијом је важна ствар. Градићемо и многе друге мостове са Србијом. Политика тражи одговорност. Република Српска је оквир за живот на овим простприма.
Вјерујем у бољи живот и жао ми је што нема кохезије са локалном влашћу за бољи развој. Остали сте у запећку због власти СДС-а. Ваша шанса је пројекат прекограничне сарадње која треба да покрене привредни развој Подриња и Братунца. Република Српска мора да има лидера. Гдје има лидера има и институција и има и државе. Ми имамо могућност да будемо држава, а не да будемо поданици. Република Српска је гарант безбједности грађана. Републику Српску смо сачували у немогућим условима. Створили смо велике пријатеље, Русију и Израел и урадили смо три велике ствари. Нисмо дозволили да БиХ призна Косово и нисмо дозволили да БиХ у Савјету безбједности да Палестина буде држава. Били смо и против санкција које су уведене Русији.
Република Српска и Србија ће интегрисати многе своје системе. Наш велики савезник је Русија и Владимир Путин. Заједно су велика Русија и мала Република Српска. Захваљујући Русији Високи представник више ништа не може да уради Републици Српској. Ја не дам на Републику Српску.
Сигуран сам у нашу нову побједу и у бржи развој Републике Српске, Подриња и Братунца.

Фото галерија

[widgetkit id=40]

Архива