Побиједићемо јер најбоље чувамо Републику Српску

04.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Костајница, Зоран Локиња, носилац листе за НСРС Драго Тадић, кандидат за НСРС из Костајнице Марко Чолић, носилац листе за Парламент БиХ Никола Шпирић, кандидат за Парламент БиХ Сњежана Рајилић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Драго Тадић
ТРЕБАМО ПОДРШКУ ЗА ОДБРАНУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Ми смо у протеклом периоду очували Републику Српску и то једино може СНСД. Зато требамо вашу подршку за одбрану и развој Републике Српске.

Марко Чолић
РЕПУБЛИКА СРПСКА НАЈСТАБИЛНИЈА ОД ОСНИВАЊА

Републике Српска је од свог оснивања до данас под вођством СНСД-а најстабилнија. Много је добрих дјела учинио СНСД, Додик и Жељка али издвојићемо само да је од Високог представника сада остао „ниски Високи представник“.
У Костајницу смо за четири године колико смо били на власти овдје уложили више од 14 милиона КМ и оставили суфицит. Данас након двије године како су ови из опозиције преузели власт у Костајници имамо хаос.
Сигуран сам да 12. октобра сви знамо шта ћемо радити-гласати за СНСД, Жељку и Додика.

Никола Шпирић
САМО ЗАЈЕДНО МОЖЕМО УСПЈЕТИ

Ви сте свјесни да само са побједничким тимом СНСД-а можете развијати вашу и нашу Костајницу. Гласајући за СНСД гласате за политичку стабилност Републике Српске без које нема развоја. Само заједно можемо успјети. СНСД ће сигурно побиједити.

Сњежана Рајилић
СА СНСД-ом ИДЕМО ДАЉЕ НАПРИЈЕД

Ми из СНСД-а смо странка која воли, ради, гради и развија Републику Српску. Помогли смо Костајници када јој је год било потребно. Да би сте у наредном периоду ишли напријед, не дозволите да вас воде они што се сада нуде и иза којих стоји нерад, пропадање и хаос.

Жељка Цвијановић
СИГУРНА САМ ДА МОГУ ДА УРАДИМ ДОБАР ПОСАО ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Ми смо снага која ће изнијети нову побједу СНСД-а. Водили смо Републику Српску у тешким временима, а иза нас су остала многа добра и велика урађена дјела.
Републици Српској треба предсједник, велики човјек попут Додика, а не човјечуљак. Ми морамо да се поносимо стварима и успјесима која смо учинили. У овим временима није могло више. Упоредите наше и њихове резултате и избор је лак.
Сигурна сам да могу да урадим добар посао за Републику Српску. Морамо их овај пут потући до ногу, јер радимо добре послове за Републику Српску.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКУ СРПСКУ СМАТРАМ ДРЖАВОМ

Ја Републику Српску сматрам државом и она је захваљујући нама из СНСД-а данас стабилна и јака. Зауставили смо њену ерозију и пропадање и она данас суверено одлучује о себи. Вратили смо достојанство и снагу институција Републике Српске која зависи од народне воље. Показали смо како се праве институције.
Направили смо на приједлог борачке организације више од 5600 станова. Наша политика није политика смањења плата и пензија већ политика повећања. 2006. године нисмо имали ниједног пријатеља ни у региону ни у свијету. Вратили смо се на међународну политичку сцену.
Данас Република Српска има свој међународни субјективитет. Сигуран сам у вашу политичку зрелост и у вашу одлуку да подржите СНСД, Жељку и мене.

Фото галерија

[widgetkit id=45]

Архива