Нови Град даје 7000 гласова за велику побједу СНСД-а

04.10.2014 Актуелно

На митингу су говорили: у име ОО СНСД Нови Град Душко Граонић, кандидати за НСРС из Новог Града; Милана Мариновић, Милан Маринчић и Вања Бајић, носилац листе за НСРС Драго Тадић, кандидат за Парламент БиХ Сњежана Рајилић, носилац листе за Парламент БиХ Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Милана Мариновић
СНСД ДОНОСИ ПРОСПЕРИТЕТ И РАЗВОЈ

Душу Новом Граду даје породица СНСД-а. Наша добитна комбинација је младост и искуство. Потребне су нам инвестиције и нова радна мјеста да остајемо у нашем Новом Граду. Зато, 12. октобра да заједно подржимо СНСД, да подржимо младост која гарантује сигуран развој.

Милан Маринчић
НОВИ ГРАД УВИЈЕК УЗ СНСД

Нови Град је град СНСД-а. СНСД је учинио ову општину лијепим мјестом за живот. Обновили смо и изградили овај град.
Нови Град је био, а и остаје уз СНСД. Ми 12. октобра идемо у нову побједу СНСД-а, Новог Града и Републике Српске.

Вања Бајић
МНОГО СМО УРАДИЛИ

Од наредних избора зависи којим ће путем ићи Република Српска. СНСД води правим путем и ми смо једина снага која има политички, људски и морални капацитет. Ми смо много урадили, а не служимо се лажима и празним обећањима као наши политички противници. Наш циљ је сигурна, солидарна и снажна Република Српска. Ми вјерујемо да ћете тај пројекат подржати, да ћете подржати Републику Српску за њену побједу.

Драго Тадић
НОВИ ГРАД ОДАВНО ПРЕПОЗНАО СНСД

Ви сте одавно препознали СНСД. Ваши гласови треба да учврсте Републику Српску и они требају да буду гранит који је гради, штити и развија.

Сњежана Рајилић
ЈАСНО ЈЕ КУДА ТРЕБАМО ДАЉЕ

Нови Град воли оне који му доносе добро, а све ове године то су радили људи СНСД-а. Поносна сам на своју породицу и на породицу СНСД-а. Ми смо 2008. године кренули са обновом Новог Града и данас на то можемо бити поносни.
Јасно је куда требамо даље. Наш план је 7000 гласова за СНСД, Жељку, Додика, за нашу велику побједу.

Никола Шпирић
МИ СМО ТИМ И ГАРАНЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Ваше присуство је најава наше нове велике побједе. Ми смо тим и гаранција да Република Српска може бити лијепо мјесто за живот. БиХ је заробљена земља и недовршени пројекат међународне заједнице. Република Српска је мјесто за све који прихватају наше вриједности. Не сумњам у ваш избор.

Жељка Цвијановић
МИ ЗНАМО ШТА ЋЕ БИТИ РЕПУБЛИКА СРПСКА

Нови Град очекује још једну побједу СНСД-а и побједу Републике Српске. Све што сте тражили, то смо вам све ове године, у договору са вам и давали. Ми дијелимо судбину свога народа. Позивам вас да будете зрели и овај пут и да гласте за СНСД. Ми знамо шта ће бити Република Српска. Ја у Сарајево идем ради интереса Републике Српске. Ја носим заставу Републике Српске, а не бијелу као Младен Иванић. Поносна сам на Републику Српску.
Направите прави избор, гласајте за СНСД, Додика и мене.

Милорад Додик
НОВИ ГРАД ИМА ШАНСУ

Увијек уживам у Новом Граду. Драго ми је што могу да вам помогнем. Обећао сам 2008. десет милиона, а дали смо 22 милиона марака. Нови Град има шансу. Све обећане пројекте смо завршили, па и пројекат Република Српска.
Позивам вас да и 12. октобра будемо заједно, јер само тако ћемо бити јаки. Наша снага је у нашем јединству. Нови Град има будућност са СНСД-ом.
СНСД има снагу да изгради и сачува Републику Српску, а ови из опозиције и њихови међународни ментори желе њену демонтажу. Република Српска је оквир за очување Српског народа. Сви који прихватају Републику Српске и воле је добро су дошли.
Ја вјерујем вама, а ви сте потврдили до сада да вјерујете мени и зато сам сигуран да ћемо 12. октобра славити нашу нову велику побједу.

Фото галерија

[widgetkit id=46]

Архива