Нема слободе без Републике Српске

01.10.2014 Актуелно

На скупу су представљени кандидати за предстојеће изборе и изборни програм. Говорили су: у име ГО СНСД Владо Владичић, режисер Емир Кустурица, кандидаткиња за НСРС Валерија Лакић и Љубица Миљановић, носилац листе за НСРС Лука Петровић, кандидат за Парламент БиХ Благоје Шупић, потрпедсједник СНСД-а Никола Шпирић, предсједник СзДС Драган Калинић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановиић и Милорад Додик.

Емир Кустурица
ГЛАСАЈТЕ ЗА СЛОБОДУ

Ваш избор је непогрешив. Гласајте за слободу, „Јужни ток“, а против неимаштине. Гласајте за Додикове пројекте.
Сигуран сам да ће овај пут побиједити Милорад Додик и његова визија развоја Републике Српске, а не било која политичка странка. Додик је сигурност и он зна да води Републику Српску и чини добра дјела.
Ми морамо бити слободни. Са овима из опозиције одлучују они који креирају план негације и рушења Републике Српске као и њеног сиромаштва. О Републици Српској ће одлучивати њени грађани и руководиоци а не страни амбасадори. Вама требају политичари и лидери, а не „БН“ агенти.
Гласајте за СНСД јер они могу и знају да сачувају слободу. Запамтите да вам на Додику завиди Србија.

Валерија Лакић
УЧИНИЛИ СМО МНОГО

Знам да ћемо 12. октобра показати нашу снагу и јединство у одбарни Републике Српске. Учинили смо много. Градили смо, градимо и чувамо Републику Српску. Позивам вас да се ујединимо за још једну побједу Републике Српске.

Љубица Миљановић
ТРЕБИЊЕ НЕ СМИЈЕ ДА ПОГРИЈЕШИ

Требиње зна шта је погрешан избор и Требиње 12. октобра неће погријешити. Морамо убједљиво побиједити. Све у Требињу је са печатом СНСД-а. СНСД ће градити и у трећем мандату Требиње, Херцеговцину, Републику Српску, за нашу младост, за нашу будућност. Херцеговина је на путу побједника.

Лука Петровић
ГЛАСАЈТЕ ЗА СНСД, ПАРТИЈУ ОДГОВОРНИХ ЉУДИ

Идемо даље, с Додиком и СНСД-ом. Ми нудимо слободу и достојанствен живот у нашој држави. Ми овдје у Требињу имамо неспособне кабадахије који су у конфликту са свим осим оних који желе зло Републици Српској. Народ је прозрео њихове намјере и оно што чине. Од вечерас Славко Вучуревић више није градоначелник Требиња. Оне је рекао све и већ двије године каља углед Требиња. Преко њега су покушани немири који имају за циљ рушење Републике Српске.
Требињу и Херцеговини требају развојни пројекти. Треба да се отворимо, јер требају нам инвестиције и нова радна мјеста.
Гласајте за СНСД, партију одговорних људи. Гласајте за Требиње, гласајте за Херцеговину. Послије побједе 12. октобра идемо сложно напријед.

Благоје Шупић
ОВО ЈЕ ЧАСНО И ЦИВИЛИЗОВАНО ТРЕБИЊЕ

Овај величанствен скуп је потврда да смо ми часно и цивилизовано Требиње. СНСД је најбољи избор и ви треба да гласате за СНСД и волите Републику Српску.
СНСД је сигурно најбољи избор јер имамо најбољег предсједника, изасланика Владимира Путина. Позивам Тадића да призна пораз, а Иванићу поручујем да је највећи побачај српскога народа. Иванић је покушао ЕПРС да измјести из Требиња, а она је камен темељац Републике Српске. СНСД је гарант да ЕПРС остаје у Требињу. СНСД, Жељка и Додик су гарант, боље, љепше и успјешније Српске.

Никола Шпирић
ТРЕБА НАМ СЛОБОДА

СНСД воли Требиње, а Требиње ће то сигурно наградити на дан најзначајнијих избора од Дејтона до данас, 12. октобра. Требињу, Херцеговини и Републици Српској треба слобода, а слободу имамо само уз СНСД, Додика и Жељку.
Морамо чувати и њену слободу и наша политика је да се Република Српска увијек пита.

Драган Калинић
ЗВОНА ЋЕ ЗВНОНИТИ ЗА ПОБЈЕДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Хвала вам што сте ми омогућили да вас подржим у вашој борби да саувате Републику Српску. Херцеговина и Требиње сигурно неће дозволити да босански насљедници Богићевића и Пејановућа униште будућност Републике Српске.
Звона ће сигурно овдје на Црквини у Требињу и широм Херцеговине и Републике Српске као и Кремља најавити побједу Републике Српске 12 октобра.

Жељка Цвијановић
СНСД ЈЕ СТРАНКА ПОБЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

СНСД је странка побједника за Републику Српску. Ми градимо републику Српску с Додиком. Ми смо пложили велики тест, сачували смо и развили Републику Српску , то знају грађани, то зна регион, а потврдио је то предсједник Русије Владимир Путин. Ми смо сигурни побједници наредних избора, јер иза нас су наша дјела.
Моја политика и мој став када је у питању Република Српска је јасан и ту нема компромиса. Ми смо народна власт и све што смо радили договорили смо са народом.
Ми радимо све да Република Српска буде добра и успјешна. Ми волимо Републку Српску и по томе се разликујемо од других. Све што смо зацртали, то смо и урадили.
Позивам вас да не праштате, јер ово који вам се сада нуде су вас већ једном издали, а издаја се не прашта. Нама треба убједљива побједа 12. октобра.

Милорад Додик
БОРИМО СЕ ЗА СНАГУ ИНСТИТУЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Волим доћу у Требиње и овдје се човјек увијек међу вама лијепо осјећа. Овдје сам увијек са радошћу долазио и опет ћу и у наредном периоду долазити. Требиње заслужује више него што то има задње двије године. Требиње је српска Атина.
Намјерно сам у политици, јер нисам могао гледати да неспособни и злонамјерни воде српски народ и Републику Српску у пропаст. Мој циљ је Република Српска, слободна, праведна и напредна. Ми бранимо свој идентитет и наш аутентични начин живота. Направили смо као народ доста историјских грешака и имали смо једну велику заблуду која се звала Југославија. Доносили смо слободу другима, а они су нас умјесто награђивања кажњавали. Умјесто за себе борили смо се за друге.
Осим оснивача Републике Српске, СНСД је највише дао за њу. Ми се боримо за снагу институција Републике Српске. Наш циљ је држава, али морамо ићи полако, мудро и паметно до нашега циља.
Као политиколог тврдим да је ентитет подавала који значи нешто привремено. Република Српска је држава а БиХ ако хоће да остане може бити једино унија или конфедерација.
Нема слободе без Републике Српске. Само државност омогућава да српски народ опстане на овим просторима.
Реците „НЕ“ 12. октобра разним манипулаторима и мешетарима, јер стабилне институцоије граде само велике политичке странке као што је СНСД.
Мој задатак је да чувам и обезбиједим Републику Српску. Ми не вјерујемо у овакву БиХ, то је земља незадовољства у којој су незадовољни сви.
Питам се зашто Срби у много ситуација стално руше сами себе. Ја не заборављам, ја не одустајем, ја идем даље. Треба нам ваше повјерење. Наш пројекат је јака Република Српска. Ми 12. откобра носимо велику изборну побједу. Ми морамо да имамо снажан парламент и снажну Владу и ми не желимо да губимо.

Фото галерија

[widgetkit id=36]

Архива