Наш легитимни циљ – Република Српска држава

10.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Котор Варош, Недељко Кнежевић, кандидат за НСРС Раденко Бубић, носилац листе за НСРС Игор Радојичић, носилац листе за Парламент БиХ Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Недељко Кнежевић
ВИШЕ ЗАПОСЛЕНИХ НЕГО ПРИЈЕ РАТА

Ово су вјероватно најважнији избори за Републику Српску. Пред нама је нова побједа. Ми не знамо за поразе, ми знамо само за побједе. Све обећано је испуњено за нормалан живот у Котор Варошу.
Ми смо општина која за 50% има више запослених него што смо то имали прије рата. Зато гласајте за СНСД, Додика и Жељку.

Раденко Бубић
ИЗАБЕРИТЕ СНСД, ДОДИКА И ЖЕЉКУ

Ми у недјељу имамо важан задатак да изаберемо побједнички СНСД да наредне четири године и даље води Републику Српску. Гледамо се у очи, ја вас и ви мене и кажем вам да градимо највише фабрика овдје у Котор Варошу.
Немојте да 12. промашите СНСД, Додика и Жељку. Немојте да идемо уназад, јер ће нам требати онда пуно времена да се вратимо.
СНСД, Додик и Жељка су права адреса и прави избор и зато нам дајте ваше повјерење.

Игор Радојичић
БУДИМО ЈАКИ

Поносни смо када говоримо у Котор Варошу. СНСД је овдје показао своју снагу, вјештину, знање и упорност. Пред вама је избор између два савеза, једног правог и другог лажног. СНСД је и поред глобалне економске кризе, поплава и суша и других објективних временских непогода у протеклом периоду,колико је на власти, смањио број незапослених за десет хиљада.
С друге стране они себе назиају савезом кога нема формално на папиру, а ни у свакодневнм животу, а нема никаквих промјена, јер све су старе, добро познате личности. Иза њих су остали порази, издаје, преноси надлежности, пљачкашка приватизација и сиромашни грађани.
Ми смо показали како се брани Република Српска и зато с правом у недјељу очекујемо вашу подршку.

Никола Шпирић
ПОБИЈЕДИЋЕ СНСД

Дошли сте на прави спрат и праву адресу, дошли сте да будете са побједницима, с СНСД-ом. СНСД чува и развија Републику Српску, а СДС понижава. Република Српска је у заједништву народа, власти и цркве што је заслуга нашег предсједника Милорада Додика. Жељка је прави избор за српског члана Предсједништва БиХ јер је дио народа и уз народ. Не смијемо заборавити издаје Младена Иванића и зато ваше повјерење укажите Жељки, СНСД-у и Милораду Додику.

Жељка Цвијановић
ТРЧИМО ЈОШ ЈЕДНУ ТРКУ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Ми смо побједнички тим који је сачувао Републику Српску и ми се врло добро разумијемо. Ми идемо да истрчимо још једну трку за Републику Српску. Бићемо снага која ће управљати процесима у Босни и Херцеговини.
Ми смо на истом задатку и зато бирајте најбоље, бирајте побједнике који доносе побједе Републици Српској.

Милорад Додик
ПОЛИТИЧКИА СТАБИЛНОСТ ДОЛАЗИ ПОБЈЕДОМ СНСД-а

Котор Варош, то је сигурно са СНСД-ом има перспективу и ми смо показали да смо на истом задатку. Не смијемо да станемо, ми идемо даље. Без Републике Српске нема ниједне одлуке у БиХ. Република Српска мора бити важна и мора опстати. Ми никога не угрожавамо, ми се боримо само за наша права. Имати државу и борити се за њу, то је наш легитиман циљ који нико не може забранити.
Морамо да будемо заједно и Републику Српску мора да волите. Република Српска се никада не смије доводити у питање. Бањалука са својим институцијама мора бити јак стуб одбране Републике Српске. Важно је да градимо Републику Српску на најбољи могући начин.
Ми смо сређено друштво, политичка стабилност долази само са пбједном СНСД-а. Слобода се осваја, њу нико не поклања нит даје. Слободу градимо заједно са вама. Идемо даље и након 12. октобра и наше нове велике побједе.

Фото галерија

[widgetkit id=57]

Архива