Идемо са изградњом Републике Српске

06.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Трново Драган Вујичић, носилац листе за НСРС Милорад Јагодић, носилац листе за Парламент БиХ Лазар Продановић, кандидат за НСРС Славко Ждрале, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Јагодић
ИДЕМО У НОВУ ПОБЈЕДУ

Трново наставља са развојем и креће у нову изборну побједу. Вјерујем да ћете прекинути стагнацију развоја ваше општине и наставити вашом подршком СНСД-у, Додику и Жељки. Подсјетићу вас да је ову општину за вријеме власти СНСД-а уложено 6,5 милиона КМ, а за протекле двије године свега 14.000 КМ. Вјерујемо у вас и нашу побједу.

Лазар Продановић
ЗА ПОБЈЕДУ ТРНОВА

Вјерујем да ће Трново 12. октобра бити на страни побједника са СНСД-ом. Овдје од 2012. године не ради послије 14 часова Дом здравља, а сви знате да је током ратних дешавања тај рад био обезбијеђен током 24 сата.
Земља у Трнову као и у Источном Старом Граду продаје се вехабијама. Овима што наводно желе неке промјене смета и крст на Златишту. Трново је битно мјесто за Републику Српску и сигуран сам да овај ппут неће погријешити.

Славко Ждрале
УЧВРСТИЋЕМО ТЕМЕЉЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Вјерујем да ће Додик, Жељка и СНСД први проћи кроз циљ и однијети убједљиву побједу. Овај тим гради Републику Српску и учвршћује њене темеље.
Глас за СНСД је сигуран избор несаломљивог тима са којим ће Република Српска бити моћна.

Жељка Цвијановић
СНСД-у ТРЕБА УБЈЕДЉИВА ПОБЈЕДА

Нама 12. октобра треба убједљива побједа, а Трново мора да буде у побједничком тиму СНСД-а за бољу Републику Српску. Ми смо у сваки дио Републке Српске удахнули живот а они га исциједили из сваке општине гдје су на власти.
Гласајте за СНСД да се врати живот овдје у Трнову. СНСД је најбоља понуда. Ми имамо свој став. Са нама нема смањења плата и пензија, а када се укаже прилика ићи ћемо са увећањима.
СНСД служи Републици Српској радећи за њу. За нас је Република Српска изнад свега. Република Српска мора да се воли и поштује. Трново треба да буде дио побједе СНСД-а и ви разумијете да је то побједа нашег националног бића.

Милорад Додик
НАСТАВЉАМО ПОЛИТИКЕ КОЈЕ СУ ВАМА ПОЗНАТЕ

Зауставили сте развој Трнова 2012. године и од тога ви имате највише штете. Вјерујем да овај пут ту грешку нећете поновити. Народ мора поновити важност ових избора. Овдје се траже послушници. САД директно подржавају опозицију. Они директно дају подршку бошњачким националним интересима. Нама требају јаке институције и јак лидер. Народ који не поштује своје лидере нема будућности. Ја желим да Срби овдје слободно живе. Ми настављамо политике које су вама добро ппознате.
Ја никада нисам заобишао Трново и увијек сам вам покушао помоћи. Морамо наставити са развојем Трнова.
Република Српска је фокус нашег политичког дјеловања. Само добре политике доносе стабилност. Идемо са изградњом Републике Српске. Ми данас имамо наше пријатеље на челу са Русијом која стоји иза нас. Ми идемо даље и Република Српска је отворена и није изолована. Наше политике су јасне и ми ћемо бранити наш национални идентитет.
Вјерујем у Трново и сигуран сам у вашу подршку СНСД-У, Жељки и мени.

Фото галерија

[widgetkit id=50]

Архива