Фоча, предизборна трибина

06.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили; предсједник ОО СНСД Фоча и кандидат за посланика у НСРС Вељко Марић, кандидаткиња за Парламент БиХ Силвана Вуковић, кандидати за НСРС Перо Петровић и Јелена Чанчар, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Вељко Марић
ФОЧА МОРА БИТИ ЦЕНТАР СТАРЕ ХЕРЦЕГОВИНЕ

Ваше вечерашње присуство је подршка политици СНСД-а и нашој трећој узастопној побједи. Ја знам да ћете ви знати цијенити оно што смо ми у протеклом периоду урадили за Фочу. Ја спајам све нивое власти и обједињујем све развојне пројекте Фоче. Радићу у најбољем интересу Фоче и Републике Српске.
Глас за СНСД је глас за јачање Републике Српске. Фоча под вођством СНСД-а треба да постане центар Старе Херцеговине.

Силвана Вуковић
ПОДРЖИТЕ НАЈБОЉЕ

Тренутак у којем се налази Република Српска захтијева наше окупљање и јединство. Ви сте пред једноставним избором да дате подршку најбољем. Најбољи су СНСД, Жељка Цвијановић и Милорад Додик.
Ми имамо своје право и имамо свој став. Ми знамо свој циљ и пут до њега. Ми знамо наше обавезе и свјесни смо наше одговорности. Поносна сам што сам дио социјалдемократског тима СНСД-а који његује универзалне људске вриједности као што су слобода, правда, једнакост и солидарност.
Моја снага сте ви. Немам манипулација, обмана и превара када су у питању интереси народа.
Позивам вас да нам 12. октобра дате подршку, а посебно позивам мајке, кћерке, супруге да бирају за српског члана Предсједништва нашу Жељку.

Перо Петровић
НЕ СМИЈЕМО ИМ ДОЗВОЛИТИ ДА ПОКАЖУ ДА НЕ ЗНАЈУ

Вишеград трпи посљедице свога неповјерења према СНСД-у од прије двије године и ту грешку не смије поновити овај пут. У Вишеграду ће побиједити СНСД, Додик и Жељка.
Не смијемо им дозволити да на нивоу Републике Српске покажу да не знају као што су показали да не знају да воде општине у којима су 2012. године дошли на власт.
Андрићград је наш понос и мотор развоја не само Вишеграда, већ комплетне дринске регије. Дринска регија заслужује да има свог посланика у НСРС.

Јелена Чанчар
ФОЧА СЕ ОКУПИЛА ОКО СНСД-а и ДОДИКА

Геладујићи вас, овдје вечерас, желим рећи да ми је срце пуно као фочански трг. Ваше присуство је најава наше велике изборне побједе. Ми о себи говоримо нашим дјелима и чињеницама, а народу остављамо да процијени и оцијени. Фоча се окуипља око СНСД-а и Додика.
Влада СНСД-а је мијењала и развијала и Републику Српску водила ка бољем. Ми не причамо бајке, ми иза себе остављамо импозантна дјела. Промјене захтијевају озбиљне људе, а ми из СНСД-а смо потврдили да то јесмо. Фоча зна и она ће то рећи 12. октобра.

Жељка Цвијановић
ИМАМО СТАВ, ХРАБРОСТ И ОДЛУЧНОСТ

Ми идемо у побједу за Републику Српску. Ми смо побједници, јер имамо став, храброст и ми одлучујемо сами о себи за разлику од њих који немау став, немају храбрости и у њихово име одлучују други.
Република Српска је довољно свјесна саме себе захваљујући СНСД-у. Нама треба предсједник са којим ће Република Српска бити сигурна. Треба нам Милорад Додик. Треба нам ваша снага, а мој мандат који ћу понијети у Сарајево је мој народ. Ја у Сарајево идем због идеје, а не каријере.
На путу очувања и развоја Републике Српске нећемо поклекнути ни пред ким. Овима из опозиције поручујемо, склоните се, не сметајте, ослободите нас вашег примитивизма док развијамо Републику Српску.

Милорад Додик
ФОЧА ЈЕ СТРАТЕШКО МЈЕСТО НАШЕ РЕПУБЛИКЕ

Радујем се успјесима Фоче. Фоча је стратешко мјесто наше Републике Српске. Ми данас имамо јаке институције којима сте снагу дали ви вашом подршком. Наша политика је од првога дана била чиста.
Сјетите се како је изгледао овај град прије него што је почео да га води СНСД. Овдје је једне године реис Церић долазио 13 пута. Сада га нема као што нема ни онога коме је долазио. Свједоци сте излива мржње и вријеђања у нашем важном граду Требињу, а Младен Иванић који се нуди за српског члана Предсједништва каже да ништа није чуо. Шта ће нам члан Предсједништва који не чује, а питање је и да ли види.
Ми смо увијек знали ко смо и гдје идемо. Никада нисмо стајали нити ћемо стати. Увијек идемо напријед. Велике партије попут СНСД-а могу да штите и чувају српске националне интересе. Екипа СНСД-а је екипа побједника, скуп добрих људи који шире љубав. Само добри људи могу да воде напријед.
Драган Чавић док је био предсједник Републике Српске слагао је и потписао лажни извјештај о броју погинулих у Сребреници. С тим извјештајем ставио нам је омчу око врата и тегове око ногу које сваки дан морамо да скидамо. Видим да је овога вашега Крсмановића нашао за сарадника, али то је тако, увијек „крпа нађе закрпу“.
Република Српска је држава, она то јесте. Народ не смије да заборави важност својих институција. Српски народ има капацитет државности и гради двије државе, Републику Српску и Србију. Ми не смијемо заборавити формирање, овдје у Републици Српској, поданичке структуре. За самосталност треба вријеме и стрпљење. До тог циља морамо доћи мирним демократским путем. Нама је од свега најважнија Република Српска. Она у наредном периоду мора бити ојачана. Знам да нам требају и радна мјеста, а за ту намјену ће нам Русија дати средства у износу од 700 милиона евра.
Ми знамо шта радимо. Учините прави избор 12. октобра и не дозволите да изгубимо Републику Српску.

Фото галерија

[widgetkit id=51]

Архива