Треба нам стабилна, мирна и сигурна Република Српска

30.09.2014 Актуелно

На скупу су говрили: начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић, кандидати за НСРС Жељка Стојичић и Зоран Тегелтија, носилац листе за Парламент БиХ Никола Шпирић, носилац листе за НСРС Игор Радојичић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Молорад Додик.

Жељка Стојичић
СТРПЉИВО И ПЛАНСКИ ГРАДИМО МРКОЊИЋ

СНСД је реализовао политике које гарантују стабилност, сигурност и развој. Стрпљиво и плански градимо и градићемо Мркоњић Град.
Част ми је што сам дио побједничког и успјешног СНСД тима. СНСД гради здраво друштво и зато сам сигурна да ћемо добити вашу подршку 12. октобра.

Зоран Тегелтија
СУДИТЕ ПО НАШИМ ДЈЕЛИМА

Ми шаљемо поруке љубави и оптимизма. Ови други долазе сваке двије или четири године и шаљу сјеме мржње. Ја знам да ће они и овај пут изгубити. Мркоњић Град не жели ни свађу ни мржњу.
Позивам вас да судите о нама по нашим дјелима. Хвала вам што сте нам дали шансу да радимо и градимо. Гласајте за СНСД, а против пробосанске политике.
Ви сте до сада од 2004. године па до данас знали за кога треба гласати. Ми смо овдје остварили задњих седам побједа. Желим да се и у наредном периоду заједно са вама борим за развој Мркоњића и Републике Српске. Ви знате за кога требате гласати.

Никола Шпирић
ЈА ЗНАМ ДА СТЕ ОДЛУЧИЛИ

Нама треба политичка стабилност и ваше вечерашње масовно присуство је потврда да ви то знате. СНСД треба већину у НСРС и Парламенту БиХ. Ја знам да сте ви већ одлучили.

Игор Радојичић
ТРЕБА НАМ ТИМ И ТРЕБА ВАМ СНСД

Мркоњић Град има тим и вођу тима, СНСД и Зорана Тегелтију. Мркоњићу треба успјешан тим и треба му СНСД. Избор је јако једноставан.
Треба нам чврста и стабилна Република Српска. Треба нам предсједник, државник, а не предсједник, манипулатор и сплеткарош. Треба нам Милорад Додик.
Треба нам Жељка за српског члана Предсједништва БиХ, треба нам Жељка која у Сарајево иде у име Српске. Жељка након 13. октобра иде у Сарајево, а Младен Иванић вјероватно поново у бању.
СНСД је издржао и остварио многе велике побједе. Ми хоћемо и 12. октобра демократску, убједљиву и чврсту побједу.

Жељка Цвијановић
У СВАКОМ ГРАДУ СНСД ЈЕ ОСТАВИО ТРАГ

Градили смо, правили, унапређивали, стварали и грађани су то препознали. С друге стране имамо ислужене и истрошене политичаре који сију мржњу, лажи и обмане.
Ми волимо Републику Српску и зато смо је здушно цијело ово вријеме чували, унапређивали и развијали. Због тога, због наше љубави очекујем и сигурна сам у подршку народа. Људи воли сигурност, а сигурност нуди и гарантује СНСД.
Ми смо Републици Српској удахнули живот. У сваком граду је СНСД оставио траг. То се види, а грађани препознају да је рађено из љубави према Републици Српској. Ми знамо гдје смо кренули и пут како ћемо тамо стићи. Ми желимо демократски развијену и богату Републику Српску.
Са СНСД-ом се игра на сигурно. Наш договор са вама је једноставан; сви за СНСД.

Милорад Додик
ИЗА НАС СУ ПРОЈЕКТИ ШИРОМ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Овдје потврђујемо нашу блискост. Треба нам окупљање, то је наша највећа снага. Ми хоћемо стабилну, мирну и сигурну Републику Српску. Иза СНСД-а су пројекти широм Републике Српске.
С нама су социјално одговорни и друштвено корисни људи.
СДС и ПДП виде све лоше у Републици Српској и не виде ниједан њен успјех, за њих је добро само у Бих и у Сарајеву.
Имаћемо за двије године најбољи клинички центар у Бањалуци и у региону. Република Српска је остала захваљујући СНСД-у. Највише смо радили да се развија Република Српска и сигурно нисмо могли више.
Ми подржавамо дејтонску БиХ, али проблем је насиље које се врши над дејтонском БиХ коју ови странци овдје проводе. Наша политика и наша побједа значиће још већу нашу сигурност. Не смијемо бити наивни, морамо знати стално чувати Републику Српску. Ја сам стално на мртвој стражи.
Република Српска се још бори за свој статус. СНСД је показао велику стратешку и политичку стабилност и зрелост. Наш циљ је 42 посланика СНСД-а у НСРС и 10 у Парламенту БиХ, а Жељка у Предсједништву БиХ. Видим да овдје у Мркоњићу као и у цијелој Републици Српској имамо ресурс за СНСД. Сигуран сам у још једну нашу велику побједу.

Фото галерија

[widgetkit id=35]

Архива