Стабилизовали смо и ојачали Републику Српску

27.09.2014 Актуелно

На скупу су говрили, Предсједник ОО СНСД Прњавор и кандидат за посланика у НСРС Драго Калабић, носилац листе за НСРС Зоран Аџић, кандидати за посланике у НСРС, Горан Земун и Свјетлана Марић, носилац листе за Парламент БиХ за изборну јединицу један Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Зоран Аџић
САВЕЗ ЗА ПРЕВАРЕ

Пред вама је 12. откобра једноставан избор. На једној страни СНСД наши коалициони партнери, СП и ДНС, Жељка и Додик, а на другој страни савез за преваре. Вјерујем у вашу зрелост и способност да препознате оне који вам нуде сигурну и просперитетну будућност.

Драго Калабић
ПРЊАВОР ЈЕ УЗ СНСД

Прњавор је овај пут на страни напретка, развоја и просперитета, ми смо овај пут сигурно на страни побједника које предводи СНСД, Жељка и наш предсједник Милорад Додик.

Никола Шпирић
БУДИМО У ИСТОМ СТРОЈУ

Пред вама је можда и најлакши избор 12. октобра јер имате СНСД, Додика и Жељку који иза себе имају велика и импозантна дјела и на другој страни неозбиљне људе, обичне манипулаторе који себе називају неким савезом за промјене.
Додик је једини озбиљан кандидат за предсједника, лидер и државник, а Тадић се спрда са свима нама што је потврдио и кандидовањем возача и тјелохранитеља за предсједника. Република Српска треба у наредном периоду да буде све више држава а све мање ентитет. Позивам вас да будемо и 12. октобра у истом строју. Овај тим сигурно неће подбацити.

Жељка Цвијановић
ЈА ЗНАМ МОЈ ПОЛИТИЧКИ ЗАДАТАК У САРАЈЕВУ

Најтеже ми је говорити у Теслићу и овдје у Прњавору гдје сам међу својима и гдје се добро познајемо. Ми морамо 12. октобра побиједити. Свима поручујем главу горе, јер све што смо радили, добро смо урадили.
Ви имате једноставан избор. Пренијећу вам оно што сте имали прилике да чујете и да видите што је рекао предсједник Владимир Путин, да Републици Српској треба добар домаћин, а Милорад Додик је управо то.
СНСД је на важном политичком задатку, а ја знам какав је мој политички задатак у Сарајеву. Када нешто наумим, онда то и урадим и онда то тако и буде.
Република Српска са СНСД-ом, с Додиком и са мном је у сигурним рукама. Сигурна сам у нашу изборну побједу. СДС је непоуздан и издао је у много пресудних и важних тренутака. Подсјетићу вас да су напустили сједницу НСРС када се одлучивало о Уставним промјенама везано за избор српског члана предсједништва.
Бивши предсједник Републике Српске Драган Чавић слагао је да је гласао у НСРС за опремање полиције новим униформама и возилима, а када сам провјерила видјела сам да није гласао као што обично и не гласа. Опозција предвођена СДС-ом није имала нити има план за Републику Српску.
Ми знамо шта хоћемо и знамо како ћемо то остварити. Позивам вас да 12. октобра дате своје повјерење СНСД-у, Милораду Додику и мени да завршимо оно што смо започели.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА ИМА ДА СЕ ВОЛИ

Учинили смо овјде у Прњавору за ову општину све што смо могли, а онда сте нас ви прије двије године издали. Добили сте ово што сада имате и сада би сте их се ријешили, а то не иде тако лако и не можете без нас.
Ми смо у протеклих осам ипо година стабилизовали и ојачали Републику Српску. Сјетите се прича из 2006. године да треба укинути Републику Српску. Сада се прича друга прича о укидању, а то је она коју причамо ми да треба укинути БиХ.
Најбоља прича за све и Србе и Хрвате и Бошњаке је самостална Република Српска.
Сва наша обећања вама су претворена у дјела. Аутопут Бањалука-Прњавор-Добој се гради и биће до 2016. године завршен. Наредне недјеље ће кренути дионица од Бањалуке према Прњавору.
Ја чврсто вјерујем у нашу изборну побједу и желим јасно да кажем да Босић никада неће битри премијер Републике Српске. Он ништа не зна, ни гдје је пошао ни гдје је дошао. Након избора врло брзо ћемо изабрати нову Владу.
Ситуација је у односу на прије осам ипо година драстично промијењена. Наш стратешки положај је сада сасвим другачији. Ми сада имамо доста пријатеља, а издвојићу Србију коју ми сада подржавамо и недозвољавамо да БиХ призна Косово. Наш пријатељ је Русија која штити наше интересе у Савјету безбједности УН и у Савјету за имплементацију мира. Предсједник Путин је сада рекао, захваљујућуи се нама, да нисмо дозволили да БиХ уведе санкције Русији, те да није важно колики сте, већ да ли се за вас чује.
Ја знам да ви знате какав вам предсједник треба. Ја знам да ви знате да изаберете праве људе за најодговорније функције. Република Српска има да се воли. Ја остајем у борби за српски национални интерес гдје желим да очувам Републику Српску.

Фото галерија

[widgetkit id=29]

Архива