СНСД зна шта је интерес Републике Српске

29.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили : предсједник ОО СНСД Петрово др Зоран Благојевић, носилац листе за НСРС др Драган Богданић, кандидаткиња за посланицу у НСРС из Петрова Споменка Петковић, кандидат за посланика у Парламенту БиХ Споменко Василић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Др Драган Богданић
СНСД ВОДИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ПУТЕМ ДРЖАВНОСТИ

Очигледно је да су грађани Петрова прије двије године направили грешку недајући подршку СНСД-у. Овом одлуком највише штете имају сами грађани Петрова јер је заустављен развој. Министарство здравља овој општини опрема амбуланту у Карановцу и Дом здравља у Петрову.
Говорити о политици СНСД-а, Жељке Цвијановић и Милорада Додика је заиста сувишно. Познато вам је да СНСД води Републику Српску путем државности.

Споменка Петковић
ПОДРЖИМО ПРОВЈЕРЕН ТИМ СНСД-а

Поносна сам што сам дио тима који успјешно брани и развија Републику Српску. СНСД је у протеклом периоду развијао Петрово и Озрен, а СДС је у посљедње двије године зауставио тај развој.
Позивам вас да подржите провјерени тим СНСД-а који тако упјешно води Републику Српску. Дајте свој глас успјешним. За побједу Петрова, за побједу Републике Српске.

Споменко Василић
ПРИДРУЖИТЕ СЕ ПОБЈЕДНИЦИМА

СНСД вас је водио путем развоја, а СДС вас води у стагнацију и пропадање. Ваш избор је једноставан; гласајте за СНСД, Жељку, Додика, Споменку и Споменка.
Ово је тим за побједе. Позивамо вас да нам се придружите да идемо заједно до побједе.

Жељка Цвијановић
РЕПУБЛИКА СРПСКА СА СНСД-ом И ДОДИКОМ У СИГУРНИМ РУКАМА

Синоћ смо у Лакташима забиљежили једну побједу у избору начелника општине и то је увод у серију побједа које нас чекају. Сигурна сам у нашу побједу. У свакој општини направили смо промјене набоље. Гдје год је СДС дошао на власт прије двије године, живот је замро. Имамо посла са онима који су и лоши политичари и лоши људи. Ви имате једноставан избор, а он се зове СНСД.
Република Српска са Додиком је у сигурним рукама. Захваљујући Додику знамо ко смо, шта смо и како ћемо даље. Побједа СНСД-а је побједа Српске.
Када је у питању Република Српска, ја нисам за компромис као мој противкандидат Младен Иванић. СНСД нас је увео у фазу стабилности и зато вас позивам да 12. октобра изађемо на изборе и покажемо да је побједа наша.
СНСД има јасан политички и економски став. Ми знамо шта радимо и зато вјерујем у нашу побједу.
На крају вам желим рећи да је на сцени једна велика обмана јер никакав савез није потписан и он не постоји. У питању је „друштво“ у коме нико ником ништа не вјерује. Ми славимо 12. октобра побједу СНСД-а, Додика и мене.

Милорад Додик
МОРАМО СЕ БОРИТИ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И ВОЛИТИ ЈЕ

У протеклом периоду уложили смо много у Петрово, а ви онда прије двије године сте гласали против нас. Куповали су гласове и бавили се нечасним радњама и од тога највећу штету имате ви, а не СНСД и Милорад Додик.
Драго ми је што су вечерас са нама овдје једни од оснивача Републике Српске, Милан Нинковић и Драго Недић. Ми са њима дијелимо исту идеју Републике Српске у континуитету и они су са нама иако нису чланови СНСД-а.
Само Република Српска брани и чува наш начин живота и зато се морамо борити за Републику Српску и волити је. Ја тачно знам шта је интерес Републике Српске. На првом мјесту то су јаке институције које су гаранција наше слободе. Без снаге институција нема државе, а нема ни народа.
Република Српска је за мене од почетка држава.
Запамтите да су ови избори јако битни за вашу сигурност. Ако погријешите за годину дана од Републике Српске ће остати само њено име. Нема Петрова без Републике Српске.
СНСД је направио пројекат успјешне Републике Српске која има своје име и презиме. Република Српска данас има своје пријатеље, а то су Русија, Србија и Израел. Република Српска може ићи само у једном смјеру ка самосталности.

Фото галерија

[widgetkit id=32]

Архива