СНСД се бори за Републику Српску и Пале

13.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: канидидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик, кандидаткиње за члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић, кандидат за Парламент БиХ, Никола Шпирић, носилац листе ИЈ III за Парламент БиХ, Лазар Продановић, кандидати за НСРС: Сања Ковачевић, Брана Радовић и Бојан Пејовић.
На скупу је говорио и предсједник ОО СНСД Пале и кандидат за Представничко вијеће Парламентарне скупштине БиХ, Бошко Томић.

Милорад Додик
О НАМА ГОВОРЕ НАША ДЈЕЛА

О политичарима најбоље говори оно што је остало иза њих, а то су њихова дјела. Борио сам се за Републику Српску и Пале све ове године који се израсле у лијеп и развијен град. Никада нисмо одустали од развоја Пала. Морамо бити заједно јер су пред нама тешка изазовна времена.
Гледам овдје на Палама поруке из СДС-а у којим се позива на нормалан живот, као да Република Српска сада није нормална. Све су то поруке које долазе и подмећу нам се из Федерације БиХ попут оних да смо ми босански Срби. Ми нисмо никакви босански Срби , ми смо Срби. Ми имамо своје име и презиме које се зове Република Српска.
Вјерујем да су најтежа времена иза нас и не прихватам никога ко не воли Републику Српску. За Републику Српску је највише урадио њен народ, затим њени оснивачи и СНСД на челу са мном.
Данас је Република Српска безбједна и сигурна и њу чека боља и љепша будућност.

Жељка Цвијановић
ПОБИЈЕДИЋЕМО ЈЕР СМО НАЈБОЉИ

Одавде, из Источног Сарајева крећемо у нашу нову побједу зато што смо најбољи. Ми не освајамо градове већ СНСД осваја трећи, а предсједник Додик други мандат.
СНСД је све ове године предано радио и градио и поред велике економске кризе и бројних елементарних природних непогода. Сви пројекти који су започети су настављени или реализовани.
Републици Срспкој не треба незрели дјечак који се кикоће да буде предсједник, већ државник и лидер какав је Милорад Додик.
Сигурна сам, побиједићу, јер народ препознаје резултате нашег рада и зна да је у вријеме СДС-а и ПДП-а Република Српска била најсиромашнија.
Нема савеза а нема ни промјена. То је сајам половних аутомобила.
Сигурно идемо у нову побједу.

Никола Шпирић
СНСД ЗА БОЉИ ЖИВОТ СВИХ ГРАЂАНА

СНСД једнако воли Бањалуку, Пале Требиње као и цијелу Републику Српску. Ми стварамо бољу Републику Српску и напреднији живот свих њених грађана.
Фабрика мржње како изгледају наши политички противници су заједно са Тадићем најбоља понуда за нашу побједу.
Жељка Цвијановић нема алтернативу, јер њен досадашњи рад и њени успјеси су њена сигурна препорука.

Лазар Продановић
ИДЕМО У НОВУ ПОБЈЕДУ

СНСД нема времена за празне приче, јер ми радимо и стварамо и идемо у нову побједу.
Чуваћемо Републику Српску и поштиваћемо њен Устав. Наша побједа 12. октобра је сигурна.

Бојан Пејовић
ВЈЕРУЈЕМ У БУДУЋНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Вјерујем у бољи живот Републике Српске и њену свијетлу будућност. Борба за Републику Српску мора бити наш начин живљења.
Ови избори су борба за будућност Републике Српске, а наш крајњи циљ је самостална и јака Рењпублика Српска. Побиједићемо, јер смо најбољи и најквалитетнији тим.

Брана Радовић
СНСД РАДИ У ИНТЕРЕСУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

СНСД ради у интересу Републике Српске и цијелог региона.
Милорад Додик има визију развоја Републике Српске који зна шта ради, он мајсторски повлачи потезе и побјеђује, јер је он чувар Републике Срспке.
Жељка Цвијановић је нова звијезда СНСД-а која ће бити прва жена у Предсједништву БиХ. СНСД сигурно побјеђује јер зна најбоље да ради.

Сања Ковачевић
СНСД НАЈБОЉИ ИЗБОР

СНСД је најбољи избор за Пале и Републику Српску. Не треба мијењати оно што је добро. Ми обећања испуњавамо.
СНСД је поред бројних успјеха афирмисао улогу жене у животу Републике Српске. Најбољи примјер за то је наша Жељка Цвијановић. 12 октобра славимо и настављамо наш побједнички пут.

Бошко Томић
ХОЋЕМО АПСОЛУТНУ ПОБЈЕДУ

СНСД је сва обећања према Палама испунио и у ову општину је уложено више од 100 милиона КМ. Зато желимо апсолутну побједу која је битна свима нама. Пале настављају са успјешнима. Хоћемо да 12 октобра прославимо величанствену побједу СНСД-а на Палама. Пале ће се одужити СНСД-у и Додику.

Фото галерија за изборног скупа на Палама 13 09 2014

[widgetkit id=7]

Архива