СНСД иде у нову побједу

19.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Шековићи, Велибор Милошевић, кандидат за НСРС, Момир Ристић, носилац листе за НСРС Радован Вишковић, носилац листе за Изборну јединицу 2 за Парламент БиХ, Лазар Продановић, кандидат за Парламент БиХ, Сташа Кошарац, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Радован Вишковић
ШЕКОВИЋЕ ПОМОГЛИ СНСД ДОДИК И ЖЕЉКА

Најтежи дан у мом животу је дан послије поплава када сам дошао у Шековиће и видио катастрофално стање. Локална власт није реаговала и није ништа подузимала. Овом народу је помогао СНСД, Жељка Цвијановић и Милорад Додик.
Данас вас позовам да нам 12. октобра вратите повјерење, а ми ћемо знати да вам узвратимо дупло.

Лазар Продановић
НИКАДА НЕЋЕМО ИЗДАТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Ми никада нећемо издати Републику Српску јер увијек чврсто стојимо у њеној одбрани. Републику Српску чувају, граде и о њој брину сви, а сигурно највише предсједник Милорад Додик и и премијерка Жељка Цвијановић.
Вјерујем у ваш паметан и прави избор.

Жељка Цвијановић
СНСД ЗНА ШТА РАДИ

Ми цијело вријеме знамо шта радимо и ми смо стално са нашим народом. Ми дијелимо све патње и сву тежину живота за разлику од ових који се сада нуде, а који су у вријеме елементарних непогода које су нас задесиле били по бањама, планинама и гдје све не, а не са својим народом.
Република Српска је у овој години добила 420 нових беба, зато што смо субвенционирали вјештачку оплодњу. Те и многе друге пројекте ћемо наставити да реализујемо након наше побједе 12. октобра.

Милорад Додик
ВИ ИМАТЕ ЈЕДНОСТАВАН ИЗБОР

Ви имате једноставан избор, имате нас и наша дјела, имате њих и њихове лажи и обмане. Долазећи овамо видио сам гомилу смећа које су нанијеле водене бујице, разнијеле у и око Шековића, зато што је локална власт смјестила депонију узводно од Шековића. Ноторна глупост. Питам се који је то мозак смислио.
Ми морамо у будућности заједно да радимо. И зато је ваш избор једноставан.
Ми не смањујемо ни плате ни пензије, а као што сте видјели, Србија је то јуче урадила у висини од 10%. Свјестан сам проблема, али вас подсјећам да ова држава не гради фабрике и ми смо принуђени да привлачимо инвеститоре који ће то урадити. Очекујем да ћемо у наредном периоду да се разумијемо.
Немојте нас више варати, јер сте нас преварили већ једном и зато немојте више. Ви бирате и ви одлучујете.
Ви бирате сада између Американаца који позивају да се промијени ова власт и Руса чији предсједник Владимир Путин каже да смо ми најбољи. Требам ли вас подјсећати на то шта се дешава тамо гје су Американци. Американци не поштују овај народ и стално нас представљају као лоше момке.
Очекујемо да ћемо имати снагу коју нам дајете ви. Ми сигурно чувамо Републику Српску. На крају желим да вам кажем да знате да ћемо без Републике Српске нестати. Ако не волимо Републику Српску изгубићемо будућност. Увјерен сам у ваш најбољи избор.

[widgetkit id=16]

Архива