СНСД и Додик гаранција опстанка и сигурности

22.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ГО СНСД Мостар Младен Крњеушић, носилац листе за ХН кантон Радислав Тубић и потпредсједник СНСД Велимир Кунић.

Младен Крњеушић
ТРЕБАМО РАВНОПРАВНО ЖИВЈЕТИ

Срби у ФБиХ и у Хецеговачко-Неретванском кантону нису конститутиван народ и док не ријешимо наш статус ми не можемо равноправно живјети. Ваш глас за СНСД је пут да повратимо и изборимо се за статус конститутивног народа.
Наш повратак у Мостар траје већ пуних шеснаест година. Урађено је врло мало и тога морамо бити свјесни. Обновили смо два друштвена дома и у току је обнова трећега. Сва наша насеља имају расвјету, али много важнији и битнији посао је обнова кућа која иде споро и ту не можемо бити задовољни. Србе овдје у Мостару као и у ХН кантону представљају други и зато углавном остајемо празних руку и добивамо само разна обећања.
Позивам вас да 12. октобра изађете на изборе и свој глас дате СНСД-у јер само је СНСД и наш предсједник Милорад Додик гаранција нашег опстанка, напретка и развоја.

Радислав Тубић
БУДИМО ЈЕДИНСТВЕНИ

Крајње је вријеме да Срби у овом кантону и Мостару буду јединствени и свој глас дају СНСД-у. Само велики и моћни СНСД може да пружи гаранцију за нашу сигурност за наш напредак и наш развој. Вјерујем да ћемо 12. избјећи грешке које смо до сада чинили и да нећемо давати другима могућност да у наше име одлучују.

Велимир Кунић
ГЛАС ЗА СНСД, ГЛАС ЗА БУДУЋНОСТ

Желим да вам пренесем поздраве од предсједника СНСД-а Милорада Додика и премијерке Републике Српске Жељке Цвијановић, који због објективних околности, иако су били предвидјели, нису били у могућности да дођу на данашњи предизборни скуп. Такође вам преносим поздраве цијеле Републике Српске уз жељу да 12. октобра изађете на изборе и гласате за СНСД.
Треба нам ваша подршка. Само окупљени око СНСД-а имате загарантовану будућност и сигуран и просперитетан живот. Позивам вас да гласате за СНСД и своју љепшу и сигурну будућност.

Архива