СНСД хоће велику побједу

27.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Шамац Предраг Маринковић, начелник општине Шамац Саво Минић, кандидат за НСРС Драган Илинчић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик.

Предраг Маринковић
ИМАМО ШАНСУ ДА СЕ ОДУЖИМО

Вечерас смо у прилици да изразимо захвалност Влади Републике Српске и њеној предсједници Жељки Цвијановић као и Милораду Додику за све што су урадили за овај град током мајских поплава. Сада имамо шансу да им се 12. октобра дајући им своју подршку одужимо.

Саво Минић
НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ

Знам врло добро као и остали житељи Шамца шта сте учинили за нас. Будите сигурни, нећемо заборавити. Морамо изаћи на изборе и рећи хвала.
Путем ваучера Шамац је добио 13.800.000 КМ. То никада ниједан власт ниједној држави није неповратно дала. Зато гласајте за СНСД.

Драган Илинчић
ДЈЕЛИМА СЕ ПОТВРЂУЈЕ КОЛИКО КО ВРИЈЕДИ

Кренули смо у обнову Шамца и већ увелико обнаваљамо наш Дом здравља. Добили смо милион КМ од Руске Федерације.
Част ми је да сам дио овога успјешног и побједничког тима. Људи својим дјелима потврђују колико ко вриједи. СНСД, Жељка и Додик су то потврдили.

Жељка Цвијановић
СНСД С ПУНИМ ПРАВОМ ДОЛАЗИ У ШАМАЦ

СНСД је увијек са народом и увијек ту међу вама. СНСД данас поносно и са пуним правом долази овдје у Шамац међу вас.
Могао је Босић да је хтио да дође овдје међу вас и посјети вас бар једном и да дарује, ако ништа друго, бар једну своју плату која је дупло већа од моје. Међутим, он је, док смо ми дијелили судбину заједно са вама вријеме проводио на Јахорини. Младен Иванић је цијело вријеме током мајских поплава био у бањи. Огњен Тадић је шести дан поплава, на дан жалости, када смо се присјећали настрадалих, држао прес конференцију. То им не смијемо заборавити ни опростити.
Сада, на дан избора припремају крађу. То им нећемо дозволити и недамо им нашу побједу.
Ми смо народна влада и народна власт. Цијело вријеме понашали смо се домаћински. Ми смо другачији од њих. Ми знамо шта радимо. Наше боје су боје Републике Српске.
Ми ћемо побиједити јер наш изборни штаб је у народу, ту међу вама, а њихов у страним амбасадама.
Ја у Сарајево идем са нашом заставом, а не са бијелом као Младен Иванић. Кључне одлуке везане за Републику Српску још нису донијете. Побједа СНСД-а је побједа Републике Српске.
Поносни смо на оно што смо до сада радили. Позивам вас да не дозволите на дан избора превару и да заједно идемо у још једну побједу.

Милорад Додик
ЧУВАЛИ СМО СТАТУС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Показали смо како се чува достојанство Републике Српске. Ишли смо сваким даном све даље и даље. Показали смо како се брине за Републику Српску и њене грађане и ваучери које смо вам дали су постали народно добро. Наставићемо помагати. Урадили смо програм за помоћ пољопривреди. Такође, морамо спријечити евентуалне нове поплаве.
У прилици сам да вам сада након четири године као предсједник Републике Српске подносим извјештај о свом раду. Чувао сам и ширио достојанство цијеле Републике Српске.
Нашим политичким конкурентима из опозиције поручујем; бавите се политиком, а не трачарењем. Јасна је улога дијела међународне заједнице која жели да улогу предсједника и осталих институција обевриједи, понизи и криминализује. Питав вас зашто Русија Њемачка и Америка имају јаку институцију предсједника. Зашто је онда проблем ако ми то Срби имамо. Њима очигледно треба предсједники као што је Драган Чавић који је потписао срамни и лажни извјештај о Сребреници. Ја кажем да није било геноцида у Сребреници.
Зашто амбасада САД у БиХ и њен отправник Хил позива на промјене и блати већ више од двије деценије Србе и српски народ. Циљ му је да доведе друге са којима може да манипулише и мешетари. Какве су то промјене и какви су то нови млађи Иванић, Чавић, Михаљица, Босић…
Шта рећи за мога противкандидата који је и прије почетка изборне трке почео да вара. За противкандидате је пријавио и свога возача и тјелохранитеља који је осуђен за дилање дроге.
Ударили смо и енергично разбили организоване криминалне групе који су крали аута и дилали дрогу. Полиција Републике Српске је гарант сигурности њених грађана.
Ја међу вас долазим чиста образа. Ниједна друга држава осим нас, ни Србија ни Хрватска није дала ваучере. Учинили смо све да буде боље. Хоћу да средимо ову државу. Повећали смо плате и пензије за готово 100%. Свједоци сте да их је Србија смањила за 10%.
Без обзира на све тешкоће не дозвољавам никоме да не воли Републику Српску. Република Српска има да се воли. Без Републике Српске нема српског народа на овим просторима. Чували смо и сачували статус Републике Српске. Ја хоћу нашу велику побједу.
БиХ не ваља ни Србима ни Хрватима ни Бошњацима. Она треба само овим странцима за њихове експерименте. Шта фали да ми имамо своју Републику Српску. Хоћемо да боље живимо, а то нам омогућује једино наша Република Српска.
На крају желим да најавим да ћемо у овом граду изградити спортску дворану. Зато начелнику Минићу поручујем да почне радити пројекат за њу.

Фото галерија

[widgetkit id=28]

Архива