СНСД доноси убједљиву побједу Републици Српској

23.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Невесиње Мирослав Уљаревић, предсједник СзДС Драган Калинић, носилац листе Изборне јединице девет за НСРС, Лука Петровић, кандидат за НСРС Илија Таминџија, кандидат за Парламент БиХ, Благоје Шупић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Драган Калинић
ПОДРЖАВАМО ВАШУ БОРБУ

СзДС подржава вашу борбу за Републику Српску. Она подразумијева борбу за равноправност Републике Српске у БиХ и борбу за самосталност Републике Српске. Ваша борба је и економска и социјана сигурност Републике Српске.
Стабилност Републике Српске зависи од побједе ове коалиције. Ми се окупљамо због Републике Српске а опозиција због БиХ.

Лука Петровић
ВАЖНО ЈЕ ЈЕДИНСТВО

Важно је да 12. октобра покажете ваше јединство и гласате за СНСД, Жељку и Додика. Додик као и Жељка су показали да су већ дужи низ година чувари Српске. Позивам вас да приликом гласања мислите разумно у вашим породицама. Глас за СНСД је глас ваше у сигурности Републике Српске. Морамо побиједити убједљиво.

Илија Таминџија
ДОЛАЗИМО ПРЕД ВАС ЧИСТА ОБРАЗА

Ваш глас прије четири године био је глас за пројекте Владе Републике Српске овдје у Херцеговини и у цијелој Републици Српској. Долазимо пред вас чиста образа јер смо урадили вишедеценијски пројекат Чемерно, Горње Хоризонте, болницу и многе друге.
Вјерујем да сте препознали нашу искреност. Милорад Додик је доказани пријатељ Херцеговине и вјерујем да ћемо му се одужити 12. октобра дајући подршку њему , Жељки и СНСД-у.

Жељка Цвијановић
ИМАМО ЈАСАН ПОЛИТИЧКИ ЦИЉ

Херцеговина ће овај пут сигурно бирати жену за српског члана Предсједништва БиХ. Ми се боримо политичким средствима за још једну побједу Републике Српске. Ми знамо свој пут и свој циљ и знамо како се њиме иде.
Имате прилику да бирате најбоље и најбољи су СНСД, Додик и ја. Идемо у одлучујућу битку која се зове побједа Републике Српске. Наш циљ је слободна, демократска и економски јака Република Српска.
Ја знам ко стоји иза мене. СНСД, ДНС и СП, а мој противкандидат не зна ко стоји иза њега. Идем у Сарајево да вратим оно што нам је одузето. Иванић и СДС немају став за разлику од нас који га имамо.
Унапређујемо односе са Србијом и стварамо пријатеље у свијету. Све што смо радили у протеклом периоду је у интересу Републике Српске. Ми сигурно доносимо побједу у Републици Српској.

Милорад Додик
НАСТАВЉАМО ВЕЛИКЕ ПРОЈЕКТЕ

Овдје ћемо 11. октобра отворити нову болницу. Наша политика је јасна. Настављамо велике пројекте у Невесињу, Херцеговини и цијелој Републици Српској.
Цијело вријеме колико смо на челу Републике Српске обезбиједили смо да Република Српска буде стабилна, јака и никако слабија и мања. Морамо се вратити нашем народу и патриотизму и нашем начину живота. Позивам вас да будете јединствени. Морате 12. октобра да будете разумни, да пазите шта радите. Ми смо опозицију већ побиједили, али треба нам ваша подршка да би смо побиједили и дио међународне заједнице која их подржава. Циљ странаца је рушење СНСД-а, јер СНСД чува Републику Српску. Народ је јак онолико колико су му јаке и снажне институције.
Морамо укинути војску БиХ која не служи ничему, троши непотребно 150 милиона КМ. Не смијемо бити неспремни.
Наша коалиција СНСД, ДНС И СП је подржана од Русије, а опозицију подржавају они који желе унитарну БиХ.
Наша политика је јасна. Позивам вас да гласате за Жељку јер је она сигурно најбољи избор. Са Иванићем се већ одавно све зна. Био је на власти, и шта је до сада дао Републици Српској, шта је иза њега остало. Морамо бити спремни за историјске изазове. Морате да гласате због себе и због будућности ваше дјеце. Нико нема право да не воли Републику Српску. Желим бити заједно са вама. Будите дио велике и снажне побједе СНСД-а.

Фото галерија

[widgetkit id=24]

Архива