Снага и јединство морају бити потврђени

22.09.2014 Актуелно

На митингу је представљен изборни програм и кандидати за све нивое власти. На скупу су говорили; предсједник ОО СНСД Билећа и кандидат за посланика у НСРС Радован Вуковић, носилац листе Изборне јединице девет за НСРС Лука Петровић, кандидат за Парламент БиХ Благоје Шупић, носилац листе за Изборну јединицу три за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, Лазар Продановић, кандидаткиња за српског члана Предсјеништва БиХ, Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик

Радован Вуковић
ОБЕЋАНО –ИСПУЊЕНО

Све што су СНСД, Милорад Додик, Жељка Цвијановић и Влада Републике Српске обећали Билећи и Херцеговиви, то су и испунили. Дугачак је списак испуњених обећања али ћемо издвојити овај пут Чемерно. Прије СНСД-а, Додика и ове Владе нико ништа није урадио. Једино што није урађено, а што очекујемо да буде у наредном периоду је да се сједиште ХЕ Дабар врати у Билећу.
Нека побиједи најбољи, а најбољи је СНСД, Жељка и Додик.

Лука Петровић
ХЕРЦЕГОВИНА ВЈЕРУЈЕ У ПОБЈЕДУ СНСД-а

У Херцеговини постоји јединство за побједу СНСД-а, Жељке и Додика 12. октобра. Нама требају инвестиције и обећања која се извршавају. Једино је Додик оставио иза себе дјела и испуњена обећања.
Ми на овим изборима немамо конкуренције, ми ширимо љубав, а не мржњу. Нама не требају промјене за пропаст, већ промјене за боље.

Благоје Шупић
СНСД ИМА ШТО ДРУГИ НЕМАЈУ

СНСД има све што други немају. Има памет, снагу, разум, Жељку и Додика. Сунце излази на истоку, а залази на западу. Наша љубав долази од Србије и Русије. Ми смо сигурни да 12 побјеђујемо и да Херцеговину и Републику Српску настављамо и даље да чувамо, развијамо и градимо.

Лазар Продановић
ЗАЈЕДНИЧКИ ЗА ПОБЈЕДУ

Ми и ви и даље настављамо заједно. Сигуран сам у вашу подршку 12. октобра и наставак наше даље, међусобне сарадње у изградњи Републике Српске.

Жељка Цвијановић
УЗИМАМО ДВАНАЕСТОГ ПОБЈЕДУ

СНСД, Милорад Додик и ја 12. октобра узимамо побједу. Наша побједа је побједа Републике Српске. Ми смо потврдили да знамо чувати и управљати Републиком Српском. Ми смо најбољи и зато нам припада још једна побједа у низу.
Нема никакве нове опције. Све је старо, већ виђено. Већ су једном иза себе оставили пустош и већ су једном издали и зато им не треба дати нову шансу. СНСД и Додик су обезбиједили да се Република пита. И зато сам сигурна да поново бирамо СНСД.
Ми стварамо и градимо и тим се морамо поносити. Од сваке општине смо направили и радилиште и градилиште. Наша дјела су препознатљива и зато очекујемо још једну побједу СНСД-а и свих нас.

Милорад Додик
ИСПУНИЛИ СМО СВА ОБЕЋАЊА

Испунили смо сва наша обећања. Вашом енергијом и нашом снагом ријешили смо много тога овдје у Билећи и цијелој Херцеговини. Остали смо на ногама и поред велике економске кризе ми сигурно идемо даље.
Република Српска је данас незаобилазан фактор у БиХ и региону. Ми имамо своје пуно име и презиме. Ми пред вас долазимо са образом. Ми идемо даље.
Када народ има јаке институције онда има Републику Српску и онда опстаје. Ми имао одговорност. Ваше повјерење нам даје снагу да чувамо Републику Српску. Убијеђен сам да смо и овај пут на истој страни.
СНСД и Жељка су не само мој избор, већ избор овога народа.
Републици Српској смо сигурно послије њених оснивача највише дали. Републици Српској од њеног постојања до данас нико није дао више од нас. Република Српска мора да буде вољена и она може опстати само на нашој заједничкој љубави. Република Српска је гаранција опстанка нас овдје на овим просторима. Без ње нам нема живота.
Ја хоћу да вама свима буде добро, а добро вам може бити само у Републици Српској.
Наши велики пријатељи су на истоку; Србија и Русија и ми их волимо и очекујемо да и Србијанци мало више воле нас. Наш велики савезник је Руска Федерација и њен предсједник Владимир Путин. Нама треба Русија не да буде за нас са нашим глупостима, већ да нас заштити у нашим правима и економском развоју. Ми не смијемо изгубити Русију.
Ми знамо куда идемо и куда да се крећемо. Ми морамо да се окупимо и да будемо заједно јер смо једино тако снажни. Слога, јединство за ове изборе морају бити потврђени.
Ви сте моја обавеза, а ја своје обавезе испуњавам. Ја нећу да мрзим, ја волим овај град, Херцеговину и цијели српски народ.

Фото галерија

[widgetkit id=23]

Архива