Систематска лаж опозиције и појединих медија

02.09.2014 Актуелно

Он је упозорио да је посљедњих дана на сцени „систематска лаж“ опозиције и појединих медија, који су очигледно изгубили осјећај да се задрже на ономе што се зове спин.

„Претходних дана лагала је првенствено БН телевизија, која безочно лаже и спекулише, преносећи одређене портале и правдајући се на тај начин неком слободом медија“, рекао је Додик новинарима у Бањалуци, истакавши да је БН телевизија апсолутно изгубила било какаве критеријуме објективног, реалног и поштеног информисања.

Додик каже да су лагали и о његовом присуству концерту Светлане Ражнатовић у Источном Сарајеву, као и о наводном истраживању агенције ИПСОС о подршци предсједничким кандидатима, које је и та агенција демантовала.

„Покушавају да слажу у свакој ситуацији и да направе комплетну лаж, тако су то учинили и у случају народног збора у Моштаници и Кочићевог збора у Стричићима“, напоменуо је Додик.

Додик је рекао да је кандидат СДС-а за предсједника Републике Српске Огњен Тадић био на Кочићевом збору, на истом мјесту гдје и он. „Ако Тадић има образа да каже да је та лаж истина, онда је невјероватно чиме се све људи служе“, закључио је Додик. /крај/мис/мђ

Архива