Семберија за СНСД, Жељку и Додика

21.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили; предсједник ОО СНСД Бијељина и носилац листе изборне јединице два за Парламент БиХ Мирослав Миловановић, носилац листе за НСРС др Синиша Максимовић, потпредсједник СНСД Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за Предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Мирослав Миловановић
БИЈЕЉИНА ДАЈЕ ГЛАС ПОБЈЕДНИЦИМА

Семберија и Бијељина ће овај пут бити сигурно на страни побједника и гласати за кандидате СНСД-а, Жељку Цвијановић и Милорада Додика. СНСД је својим радом несумњиво освојио подршку грађана не само овог дијела већ цијеле Републике Српске. Бијељина може с поносом да покаже пројекте које је реализовао СНСД.
Сигуран сам у вашу подршку и вјерујем да ћемо 12. навече прославити нашу трећу, узастопну побједу.

Др Синиша Максимовић
ОДРЖАЛИ СМО ОБЕЋАЊА ДАТА СЕМБЕРИЈИ

Несумњиво је да СНСД сигурно остварује побједу на предстојећим изборима. СНСД је досљедан у својим обећањима и све обећано је и испунио. Обећали смо болницу и дали је Семберији. Тако је и са свим осталим обећањима и зато је Семберија са СНСД-ом и за СНСД.
Позивам вас да гласате за Жељку Цвијановић и Милорада Додика јер они су људи на правом мјесту.

Никола Шпирић
ОСТАЈЕТЕ У ПОБЈЕДНИЧКОМ СТРОЈУ

Хвала вам што сте тако одлучили и што остајете у побједничком строју. БиХ је недовршена држава и експеримент за међународне мешетаре који су у протеклом периоду настојали да остваре своје интересе и интересе Бошњака.
Позивам вас да останемо сложни, да останемо заједно и уз Додика, Жељку и СНСД.

Жељка Цвијановић
ЗНАМО КАКО СЕ ТРЧИ ТРКА ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Сигурно идемо у трећу узастопну побједу јер знамо како се трчи трка за Републику Српску.
Република Српска хоће, тражи и мора да има предсједника, лидера и државника.
Тај нови предсједник је несумњиво Милорад Додик. Позивам вас и кажем горе главу због свега доброг што смо урадили. Никада нисмо стали, цијело вријеме смо ишли напријед и стварали Републику Српску.
Идемо да узмемо нашу побједу, јер смо је заслужили. Ми смо разумјели вриједности Републике Српске. Ми немамо противкандидата. Све што смо урадили, добро смо урадили. Ако смо нешто погријешили то сигурно није ниједна од стратешких ствари.
Зато вас позивам да вашим гласом идемо напријед у још једну побједу СНСД-а, за побједу Српске.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА СЕ ДАНАС ПИТА

Припадам вама и увијек сам био ваш и у оном периоду када ме нисте подржавали. Знао сам увијек да сте добри, вриједни и честити људи и угледни домаћини.
Никада ме нисте спријечили да направим и реализујем велике пројекте овдје у Семберији. Вашим гласом дали сте ми снаге да се Република Српска данас пита. Поносан сам на оно што смо урадили. Жао ми је што свакоме од вас нисам помогао, али то једноставно није могуће. Срби су добар народ јер разумије и јако је толерантан.
Сваки човјек, а политичар посебно, се мјери по дјелима, а не по лажима и обманама БН телевизије.
Веома смо упоредиви. Лако је провјерити наша обећања и наша дјела и њихова обећања и њихове обмане. Уназад пар година најављују да неће бти ни плата ни пензија, а оне су редовне и повећане. Ми хоћемо да покажемо да смо међу народом.
Бијељина, СНСД-у дугује за многе важне политичкке одлуке. Морамо да се сами међусобно више поштујемо. Ја поштујем вашу вољу и ви сте ти који оцјењујете да ли сам добро радио или не.
БН телевизија је дио подвале који је подметнут овом народу. Владо Тришић, власник БН телевизије је добио за прљав посао који је раније радила ФТВ и емисија „60 Минута“ 800.000 долара од америчког амбасадора и за то себи купио кућу у Мајамију.
СНСД убједљиво побјеђује, а након те побједе ћу се јавити Тришићу и позивам га нека чека тај позив. Никоме ништа не опраштам. Ако сам ја као предсједник Републике Српске криминалац, онда слиједи да је цијела Република Српска криминална творевина. Срби су у свим ратовима били на страни правде и побједника, а Велика Британија је увијек чинила зло на овим просторима српском народу. Тако су нас преварили и увели нас у велику Југоласвију.
Знам да и ви као и ја не вјерујете БиХ која ће сигурно отићи. Ја вјерујем у Републику Српску, а ви вјерујете мени. Знам шта радим.
Вратићемо наше надлежности које су одузете од Републике Српске и ја правим услове за референдум, јер то мора бити достојансствен чин, а не одлука која ће довести до било каквих непријатности, јер ја нисам ратни лидер.
Када видим колико њих хоће да сруше Додика испада да сам јако важан. Наша сарадња са Србијом је добра и Србија је у тежој ситуацији него Република Српска. Јако је битна и важна наша сарадња са Русијом. Након састанка са предсједником Путином били смо прва вијест Првог програма Руске телевизије.
Данас, Република Српска нема ниједну организовану криминалну групу, јер има организовану полицију. Сјетите се како је било до 2006. године. Јако је смијешно кад СДС прича о криминалу. То је, као по оној народној „Ко о чему, курва о поштењу.“
Ја сам с вама и ја себе већ видим као предсједника Републике Српске. Ми имамо шансе и идемо даље.

Фото галерија

[widgetkit id=22]

 

Архива