Са СНСД-ом јака и стабилна Република Српска

30.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Рибник, др Драган Војводић, кандидат за посланика у НСРС Дрена Ђукић, носилац листе за НСРС Игор Радојичић, носилац листе за Парламент БиХ Никола Шпирић и кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић

Дрена Ђукић
СНСД И ДОДИК УНИЈЕЛИ ЖИВОТ У РИБНИК

СНСД вам данас поручује да 12. октобра доносимо нову побједу СНСД-у и Републици Српској. СНСД и Милорад Додик су у ову општину унијели живот.
Иза нас су огромни резултати и успјеси, а иза њих су остала само празна обећања и пањеви.
Ми радимо у интересу вас и на корист Републике Српске. Рибник, сложно, заједно с нама иде у нову побједу.

Игор Радојичић
СНСД УСПЈЕШАН ТИМ

Рибник је под вођством СНСД-а постао лијепа варош. Све је до људи који воде једну општину и једну републику. СНСД је један успјешан тим који сигурно и стабилно води Републику Српску. Ср друге стране, имате ове под такозваним називом „савез за промјене“ гдје ништа не штима и гдје нико не може ни са ким. Поручујем вам, немојте се коцкати на овим изборима, зна се коме ћете дати свој глас, а то су СНСД, Доик и Жељка.
Додик је малу Републику Српску извео на велику политичку сцену. Док је Додик разговарао у Москви с предсједником Владимиром Путином, његов противкандидат је водао свога тјелохранитеља и возача и ковао планове како да превари на изборима.
Ви знате да препознате праве вриједности и ви сигурно знате шта је шумска крађа и Младен Иванић који се нуди као противкандидат нашој Жељки. Нама требају фер избори и побједа СНСД-а.

Никола Шпирић
ГЛАС ЗА СНСД, ГЛАС ЗА СТАБИЛНОСТ

Дан када се одржавају избори је битан датум и дан када се ви питате. Ваш глас за СНСД је глас за политичку стабилност. БиХ је недовршен пројекат међународне заједнице и експеримент чија је перспектива неизвјесна. Ми градимо Републику Српску и желимо да она буде што мање ентитет а што више држава. Ми поштујемо дејтонски споразум и зато вам поручујем да морамо бити стрпљив и трезвен народ.
Само стрпљиви и упорни имају своје државе.

Жељка Цвијановић
ЖЕЛИМО УБЈЕДЉИВУ ПОБЈЕДУ

Ваше данашње присуство је најава наше сигурне и велике побједе. Народ не воли да се игра и воли да иде на сигурно, а сигурни смо ми, СНСД и Милорад Додик.
Побиједићемо на сјеверу, на југу, на истоку, и на западу Републике Српске.
СНСД је оставио видљив траг у Репубици Српској, зато је ваша одлука 12. октобра једноставна. Наше политичке противнике питам шта су радили док су били на власти и шта су иза себе оставили. Са СДС-ом, ПДП-ом и Младеном Иванићем само смо губили. Сјетите се како су нестајале надлежности Републике Српске. Ми смо данас постали озбиљан и стабилан субјект међународне заједнице. Ми смо постали партнер Русије. Свјесни смо потреба Републике Српске и зато себи тражимо партнере.
Наш политички циљ је јака и стабилна Република Српска. Побједа СНСД-а је побједа Републике Српске. Наш циљ је да побиједимо убједљиво.

Фото галерија

[widgetkit id=34]

Архива