Са СНСД-ом, Додиком и Жељком Република Српска има шансу

23.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Гацко Милинко Милидраг, предсједник СзДС Драган Калинић, кандидати за посланике у НСРС; Анка Николић , Срђан Миловић и Љубица Миљановић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Драган Калинић
ПОДРЖАВАМ ДОДИКА И КОАЛИЦИЈУ

Подржавам Милорада Додика и коалицију, боримо се да 12. октобра побиједи Република Српска. Подржавам Милорада Ддика јер је бољи политичар од Огњена Тадића. Треба нам побједа коалиције коју предводи СНСД, јер они чувају Републику Српску.
Треба да обновимо Републику Српску у материјалном, моралном и политичком погледу. Поплаве које су задесиле Републику Српску равне су ратном стању.
Овај пут, 12. октобра бирате између политике продаје и предаје Републике Српске и оних који се уз осниваче Републике Српске боре за њен опстанак, просперитет и развој.

Анка Николић
ЈЕДИНО СНСД МОЖЕ ДА РЈЕШАВА ПРОБЛЕМЕ ХЕРЦЕГОВИНЕ И ГАЦКА

Ваше присуство вечерас потврда је да подржавате СНСД, Жељку и Додика. Нисмо, а и нећемо вас изневјерити. Једино СНСД може да рјешава проблеме Гацка, Херцеговине и Републике Српске.
Ми смо потврдили да волимо Републику Српску, Србију и Русију. Радујемо се напретку Републике Српске коју води СНСД кога чине најбољи људи. Позивам вас да нас подржите 12. октобра да наставимо даље заједно за бољу Српску.

Срђан Миловић
СНСД ЗНА И МОЖЕ САЧУВАТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Сад или никад потребно је стати на браник Републике Српске уз СНСД, Додика и Жељку. Сада нам требају они који могу сачувати Републику Српску. Додик је рекао „НЕ“ међународној заједници која је желила њено уништење и пренос надлежности. Додик и СНСД држе дату ријеч. Зато данас имамо модерну саобраћајницу Чемерно и дијелимо успјехе након што смо у судском спору побиједили ЧЕЗ и мале акционаре.
Одговорно тврдим да неће бити приватизације ТЕ Гацко. Развијаћемо Гацко и запошљаваћемо нове младе и образоване људе.
Прилика је да кажемо да је у периоду власти СДС и ПДП од 2001. до 2006. године овдје проневјерено 216 милиона КМ. Ми смо до данас успјели да вратимо 213, остало је још три милиона КМ.
Знам да ћете ми указати повјерење. Хоћемо да сачувамо Републику Српску и ТЕ Гацко. Ваш избор је једноставан. Ви бирате између Обаме, Меркелове, Босића, Иванића и Тадића и нас из СНСД-а, Милорада Додика, Жељке, Владимира Путина и Вучића. Треба нам ваша подршка. Позивам вас да 12. октобра гласате за СНСД и побједу Републике Српске.

Жељка Цвијановић
ГАЦКО ЈЕ НАШЕ

Када вас гледам на овом импозантном скупу хоћу да кажем да је Гацко наше и да је побједа наша. Овдје смо много радили и урадили.
Слушајући Драгана Калинића и његову „исповијест“ како је тзв. међународна заједница рушила СДС, желим рећи да са СНСД-ом нема обрачуна јер, што Драган Калинић добро зна, нема сарадника изнутра.
СНСД стрпљиво, упорно и увијек, па чак и када спава, чува Републику Српску. Ми никада нисмо издали, а они јесу.
Позивам вас да не праштате, јер ко једном изда, издаће поново. Ми смо на свим пољима бољи од њих и идемо у још једну побједу Републике Српске. Побједа нам припада, јер ми смо чувари Српске и са нама је Република Српска у сигурним рукама.
Побјеђујемо сигурно и знам да је Гацко са нама. Додик је најбоље рјешење јер је својим дјелима показао да је најбољи. Ја побјеђујем јер Херцеговина више воли јаку жену него слабуњавог мушкарца. Републици Српској треба велики Милорад, а не „мали Оги“ који кандидује своје возаче и тјелохранитеље као кандидате за предсједника Републике Српске. Ја носим заставу Републике Српсске у Сарајево, а Младен Иванић бијелу заставу.
Вјерујем у подршку Херцеговине и вас Гачана, вјерујем у Републику Српску.

Милорад Додик
АКО ЖЕЛИТЕ СПОКОЈАН ЖИВОТ ГЛАСАЈТЕ ЗА СНСД, ЖЕЉКУ И ДОДИКА

Ако желите спокојан живот у Гацку, Херцеговини и цијелој Републици Српској, онда гласајте за СНСД, Додика, Жељку, Анку, Срђана и остале канидатте СНСД-а. Ја цијело вријеме желим да остварим сан о бољем, љепшем и напреднијем Гацку. Вашу побједу 12. октобра посветићемо нашим погинулим друговима који су несретним случајем овдје изгубили живот. Поносан сам на резултате који су постигнути овдје у ТЕ Гацко. Донио сам одлуку да Република Српска овдје прави нову електрану у вриједности од милијарду КМ. То ће бити нова инвестиција и нових 800 радних мјеста.
Егзистенција једног народа зависи од стабилних институција, зато је ваш глас за СНСД глас за стабилне институције Републике Српске. Ми желимо да градимо боље и више.
Уложили смо у Чемерно 72 милиона КМ. Сјетите се како су оспоравали овај пројекат. Питам их што се сада возе преко Чемерна. Оспоравали су бруталним и примитивним лажима да нећемо направити аутопут бањалука-Градишка. Говорили су да нећемо направити ТЕ у Станарима, а ми смо све то завршавали или завршавамо. Исмијавали су поспрдно нашу најаву да ћемо градити аеродром у Требињу. Овај пут потврђујем да ћемо и то урадити.
Рећи ћу вам да сам био под великим притисцима да се приватизује велики дио Електроприврдеде Републике Српске. Подсјетићу вас на велика издвајања која ТЕ даје локалној заједници у Гацку. И поред силног новца ништа није урађено, Гацко је мирно и запуштено. Поручујем вам овај пут, немојте се играти 12. октобра. Укинућемо накнаду за општину. Ја нисам слагао, па немојте ни ви.
Гласајте за Жељку, јер Младен Иванић је избор Бошњака и обична потурица. Продао је банку за један евро. Ти којима је продао га чувају и не дају документацију о продаји.
Ако хоћеш да опстанеш, мораш бити јак и снажан, а поготово када идеш у Сарајево.
Позивам вас да његујете патриотска осјећања и да будете истинске патриоте које мисле својом главом. Онај ко вам се овдје нуди према ријечима владике, а владици се вјерује, био је у камиону са брашном типа 500 током рата гдје се кукавички крио.
Ја се не бавим политиком да бих издао. Иза мене су остале велике економске и политичке ствари. Република Српска са нама има шансу. Позивам вас да сви ви постављате себи питање, не шта је Република Српска дала вама, већ шта сте ви дали њој. Република Српска се мора вољети овдје су профилисана два јасна блока; онај који чинимо ми подржава Владимир Путин и Руска Федерација, а опозицију бошњачко Сарајево и америчка амбасада. Сјетите се шта се дешава са Либијом, Сиријом и другим државама гдје се умијешала Америка.
Ми имамо јасну позицију. Слобода долази са Републиком Српском, с СНСД-ом и нама.

Фото галерија

[widgetkit id=25]

Фото галерија

Архива