Република Српска мора да се поштује

25.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ГО СНСД Добој и кандидат за посланика за Парламент БиХ Споменко Василић, носилац листе за НСРС Драган Богданић, носилац листе за Изборну јединицу два за Парламент Бих Мирослав Миловановић, потпредсједник СНСД Никола Шпирић, кандидаткиња СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Споменко Василић
ДОБОЈ МОРА БИТИ ОКОСНИЦА РАЗВОЈА И ЈАК РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР

Ваше присуство вечерас је гаранција да смо ми већ побиједили. Ми градиимо аутопутеве, термоелектране, школе, болнице, ми смо ствараоци и градитељи који су радили највише. Ми смо заштитили Републику Српску.
СНСД води Републику Српску напријед. Промјене који нуде ови из тзв. савеза за промјене су промјне на горе. Ми морамо направити позитивне промјене у Добоју за промјену Добоја, за побједу Републике Српске.

Драган Богданић
ЗА РАЗВОЈ И ПРОЦВАТ ДОБОЈА

Поносан сам што сам вечерас са вама и што сам са побједницима који су стабилизовали и развијали Републику Српску. Наш нови предсједник је Милорад Додик који ту функцију успјешно већ четири године обавља, а он нема озбиљног противкандидата. Његов противкандидат покушава већ трећи пут и увијек губи. Такви су пацијенти за докторе.
Наша будућа чланица Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић такође нема противкандидата јер Иванић поред ње нема шансе. Он је кандидат тзв. савеза у којем ништа не штима.
Ви, 12. октобра одлучујете о бољем животу у Добоју. Ваш глас је глас за развој и процват Добоја. Добој мора бити јак регионални центар Републике Српске.

Мирослав Миловановић
СНСД, ЖЕЉКА И ДОДИК ГАРАНТИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Доносим вам поздраве из Бијељине и сигуран сам да идемо у трећу узастопну побједу. Једино су СНСД, Жељка и Додик гарант Републике Српске. Сигуран сам у нашу трећу историјску побједу СНСД-а.

Никола Шпирић
ЗНАМ ДА ЋЕМО ПОБИЈЕДИТИ

У Добоју требају велика дјела, Добоју треба СНСД. Обнова Добоја и његов развој је побједа Републике Српске. Знам да ћемо побједити.
Ви се 12. октобра питате и ми смо спремни да заједно идемо у побједу, да дижемо обнављамо и развијамо Добој. Бирајте СНСД, јер ми нудимо најбоље.
Види се колико наш противкандидат за предсједника Републике Српске поштује и воли Републику Српску када је за кандидате предложио и свога тјелохранитеља и возача. У тзв. савезу не вјерују једни другима и то је савез за преваре. БиХ је заробљена, навођена земља. Ми хоћемо БиХ као дејтонску и демократску државу.

Жељка Цвијановић
СНСД ЗАСЛУЖУЈЕ ПОБЈЕДУ У ДОБОЈУ

Ја сам ваша и радујем се што сам вечерас са вама на овом величанственом скупу. Ваш долазак је најава побједе СНСД-а. Знам да знате за кога ћете гласати, то је СНСД, зато што је најбољи.
СНСД и Влада Републике Српске су овај град одржали живим. Ми смо обезбиједили да овај град живи када су сви из њега побјегли. Ми смо увијек са народом.
Ми градимо аутопут према Бањалуци, термоелектрану Станари, ми смо чувари Републике Српске, ми градимо и развијамо економију Републике Српске и зато СНСД заслужује побједу.
Ја сам побиједила у НСРС када смо усвајали Програм обнове поплављених подручја, када су ови из опозиције били изричито против тога.
Наш изборни штаб је у народу, а не у страним амбасадама као што је то са нашим политичким противницима. Милорад Додик је одговоран политичар и државник, а његов противкандидат „мали Оги“ је обичан преварант који спрема крађу и зато вас позивам да га казните.
Бирајте побједнике, оне који знају шта је Република Српска и који траже и обезбјеђују да се она пита. Ми имамо право да ттражимо побједу јер смо све дали за Републику Српску. Сви за СНСД, јер побједа СНСД-а је побједа Српске.

Милорад Додик
ДОБОЈ СТРАТЕШКИ ВАЖАН ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Пуна срца и чиста образа долазим овдје пред вас. Добој је стратешки важан за Републику Српску. Од 2016. ћете новим и модреним аутопутем долазити до Бањалуке за пола сата. Термоелектрана Станари је важан стратешки објекат који обезбјеђује да Добој и ова регија остаје финансијски и пословни центар.
Позивам Бошњаке да поштују Републику Српску јер и ми поштујемо вас. Добро дошли у Републику Српску, али треба да знате да је Добој град у Републици Српској. Ми смо овдје домаћини.
Овај град мора да нађе себе. Добој је страдалнички град који нема правог домаћина. Када је било најтеже, први дан поплава, Обрена Петровића није било са вама и морали смо га привести.
Овај народ мора да се врати прошлости, јер народ који изгуби сјећање на прошлост губи и сјећање на будућност. Морамо да се захвалимо оснивачима Републике Српске. Послије њих, СНСД је највише урадио за стабилност, развој и будућност Републике Српске. Још 2006. године смо страним мешетарима рекли ко је овдје домаћин и да они ту више немају шта да траже. Свједоци смо њихових вапаја да БиХ већ осам година стоји. То је управо онолико колико смо ми на челу Републике Српске. БиХ је немогућа творевина створена за доминацију Бошњака у којој је једино добро страним манипулаторима.
БиХ се може одржати само на бази Дејтона. У БиХ неће одлучивати Бошњаци, о њој ћемо одлучивати ми. Иако Американац Хил каже да Устав БиХ чека своју промјену. Ми му поручујемо да СНСД никада неће причати ни разговарати о промјени Устава већ само о мирном разлазу.
Америчка амбасада у БиХ је на страни опозиције и они су заједно за промјену Устава. Мене подржава Руска Федерација и предсједник Путин и ми то нећемо дозволити.
Поносан сам што имамо великог савезника Русију. Руска Федерација нас подржава зато што смо у пправу. Република Српска мора да се поштује. Русија, Израел и Србија су наши пријатељи. Република Српска нема непријатеља, а Бошњаци су жртве својих елита. Ми ћемо чувати свој интегритет само бранећи Републику Српску.
Морамо побиједити.

Фото галерија

[widgetkit id=26]

Архива