Радојичић: Јединством обезбиједити стабилност за Српску

15.09.2014 Актуелно

„Само из такве стабилности може да проистекне даљи економски развој какав је Српској потребан“, рекао је Радојичић.

Он је истакао да је у Народној скупштини Српске потребна јасна скупштинска већина, коју треба да води СНСД са својим партнерима.

„Не вјерујемо у могућност да Републиком Српском управља влада од 10 партија колико их тренутно има, а нико тачно ни не зна за тзв. Савез за промјене“, рекао је Радојичић.

Радојичић је поручио Угљевичанима да је 20 година владавине једне партије на локалном нивоу, као што је то и у Лопарама, лоше, те да потребно да направе промјене.

Носилац листе СНСД-а за парламент БиХ из Изборне јединице један Никола Шпирић рекао је на централној трибини СНСД-а у Угљевику да је јединствена порука ове партије – побједа Републике Српске на свим нивоима, и за Народну скупштину Републике Српске, као и за Парламентарну скупштину БиХ.

„За предсједника Српске сигурни смо и јединствени у ставу да је Милорад Додик побједник други пут, а за члана Предсједништва БиХ убијеђени смо у побједу нашег кандидата Жељке Цвијановић“, рекао је Шпирић и позвао грађане да гласају за СНСД. Он је додао да од медија очекује објективно извјештавање.

Носилац листе СНСД-а за парламент БиХ из Изборне јединице шест Мирослав Миловановић рекао је да грађани Угљевика не смију да дозволе да се на политичку сцену Републике Српске и БиХ врати политика која је 2006. године учествовала у ерозији Републике.

На вечерашњој предизборној трибини у Угљевику представљен је кандидат угљевичког СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Светозар Јовановић.

„Сигуран сам да ће грађани препознати све што смо у СНСД-у досад урадили“, рекао је Јовановић, истичући вјеру у побједу предсједничког кандидата коалиције СНСД-ДНС-СП Милорада Додика и кандидата за члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић.

Трибини СНСД-а у Угљевику претходила је предизборна трибина у Лопарама којој су присуствовали Радојичић и Шпирић, а као кандидати СНСД-а за Изборну јединицу шест за посланике у скупштини Српске представили су се Саво Цвјетиновић и Нада Шакотић.

Фото галерија: Изборна конвенција Угљевик, 15 09 2014

[widgetkit id=10]

Архива