Пред народ чиста образа

12.09.2014 Актуелно

 Овим порукама СНСД је почео предизборну кампању у Бањалуци, симболично залијепивши прве предизборне плакате на платоу испред Палате Републике. Додик је том приликом пред окупљеним грађанима, члановима странке и симпатизерима рекао да СНСД у изборну кампању креће чистог образа пред народом.

„Излазимо са пројектима које смо постигли и са жељом да урадимо још више. РС кроз изборе мора да прође мирно и да добије фер и поштене изборе. Ми из СНСД вјерујемо у изборну побједу и вјерујемо у побједу РС“, рекао је Додик.

Цвијановићева је рекла да су урађени пројекти протеклих година најбоља референца а да почетак предизборне кампање само формално значи да ће се представници СНСД-а више кретати и објашњавати народу шта је урађено и шта још треба урадити.

„Одлазак у Сарајеву подразумјева много изазова али знам да могу добро да обавим тај задатак, као што смо радили све ове године водећи рачуна о интересима РС и хватајући се у коштац са свјетском економском кризом, поплавама и другим изазовима“, нагласила је она.

Игор Радојичић, кандидат за посланика СНСД-а за Народну скупштину РС и носилац листе у Трећој изборној јединици, је поручио да ће побједа Додикова значити да ће РС први пут у историји добити други предсједнички мандат.

„Наш циљ је чиста и јасна побједа СНСД и сарадња са коалиционим партнерима да од октобра можемо да наставимо да радимо“, поручио је Радојичић.

Присутни су били и Небојша Радмановић, члан Предсјеништва БиХ, Никола Шпирић, министар финансија БиХ, и други високи функционери.

Архива