Побјеђује најбољи – побјеђује СНСД – побјеђује Српска

19.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Власеница Младен Поповић, кандидати за НСРС Гордана Трампић, Мирослав Краљевић и носилац изборне листе Радован Вишковић, носилац изборне листе 2 за Парламент БиХ Лазар Продановић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Радован Вишковић
ЈЕДИНО СНСД МОЖЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ СПАСИТИ

Ако сте направили грешку 2012. то сада не смијете поновити. Заустављен је развој Власенице и то је штета. Нуде нам се они који су уништили све у Републици Српској, комплетну привреду, нуде се они који су продављали банке за један евро. Једино СНСД може Републику Срспку спасити и довести је до независности.
Глас за СНСД је глас за побједу Власенице, за побједу СНСД-а, за побједу Републике Српске.

Мирослав Мићо Краљевић
ВЛАСЕНИЦА МОРА ПОБИЈЕДИТИ

Власеница је прије двије године изгубила своју будућност и из ње је за претходне двије године отишло 4500 људи. Власеница је у агонији и вјерујем да Власеница, источни дио Републике Српске и цијела Република Српска под вођством Милорада Додика мора побиједити.

Лазар Продановић
СНСД ЗНА

Вјерујем да ћете 12. октобра донијети исправну одлуку гласајући за СНСД и за наша дјела и уважавајући огромне жртве које су дате за Републику Српску. Зар је бесмислица 25.000 погинулих што је дала ова регија.
Вјерујем у вас, знам да ћете дати подршку СНСД-у и нашим кандидатима и сигуран сам у нашу побједу која ће бити побједа Републике Српске.

Жељка Цвијановић
ЗНАМО КАКВУ УТКАМИЦУ ИГРАМО

Ово су тешка времена, ово су времена за жену. Ми знамо какву утакмицу играмо. Нема промјена у власти. Ствар је јасна, имате нас и њих. И ми и они смо на власти и лако је измјерити шта је ко урадио.
Сваку годину смо завршили успјешно. СНСД је једина права понуда. Побједа СНСД-а је побједа Републике Српске.
Република Српска је јако важна и њу морају водити одговорни људи. Лош филм се никада не гледа два пута.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ У СИГУРНИМ РУКАМА

Морам признати да се добро осјећам у Власеници, али не знам како се осјећате ви. Ја нећу никога да мрзим, ја хоћу да радим и сарађујем. Ја хоћу партнере.
Америка нас стално напада, па су тако и данас позвали грађане да промијене власт. Крајње је вријеме да почнемо да се бранимо.
Много је обмана и лажи овдје изнијето, па и податак да је изгинуло 300.000 Бошњака. Те неистине су служиле за одмазду и политичке обрачуне.
Жељка Цвијановић је права Српкиња и сигурно прави избор за српског члана Предсједништва БиХ. Младен Иванић је политички манипулант и он може бити само бошњачки члан предсједништва.
Ми нисмо априори против Босне ако се она врати у оквире Дејтона. Добили смо недвосмислену подршку од Владимира Путина и ми сигурно се нећемо бранити и ми нисмо тим који ће играти само одбрану. Ми морамо бити паметни. Република Српска је сигурна, стабилна и у чврстим рукама.

[widgetkit id=17]

Архива