Побједа СНСД – побједа Српске

15.09.2014 Актуелно

 

Радојичић је ово истакао на трибини ОО СНСД Лопаре, у пуној сали Центра за културу и информисање, на којој су говорили и потпредсједник Никола Шпирић, носилац листе кандидата за Парламент БиХ у изборној јединици 2 Мирослав Миловановић и кандидат за народног посланика из Лопара Саво Цвијетиновић.

Радојичић је рекао да опозиција и међународна заједница дијеле и свађају народ.

„У Европи се дешавају крупне политичке промјене. Ми смо на Балкану мали, овдје је за 150 година прошло седам држава, ко год мисли да је вријеме политичких притисака прошло вара се. Треба нам побједа Републике Српске над свим политичким изазовима, треба нам побједа Српске над великом економском кризом која је дошла из вана и треба нам побједа Републике Српске над онима који покушавају да због ситног политичког интереса подијеле и посвађају народ, та побједа нам нарочито треба“, истакао је Радојичић.

Он је нагласио да опозиција и поједини медији воде сепцијални рат ппротив Милорада Додика.

„У овој кампањи опозиција и поједини медији воде специјални рат против Милорада Додика. А као што каже народ „кад се двоје свађају трећи користи“. а они који сију заваду, корист доносе оном трећем који не жели добро ни једнима ни другима. Притиске међународне заједнице смо издржали зато што смо на челу ове странке, владе и Републике Српске имали човјека који је имао чврстине, храбрости и одлучности да и много јачима и опаснијима каже „не може“ и каже им гдје је интерес Српске, човјека који и да прво мисли о интересу Српске, а не о свом, како су мислили они прије њега. Треба нам Милорад Додик! Позивам вас да подржите наше кандидате, људе који хоће да раде у интересу Српске, јер сви ми заједно смо тим за Републику Српску! На овој страни стоји јединство које народ тражи, на оној страни нема ни промјене, ни екипе, ни бољитка за Српску! Ми хоћемо побједу Републике Сропске и идемо на побједу Републике Српске“, нагласио је Радојичић.

Потпредсједник СНСД Никола Шпирић је рекао да само Милорад Додик и СНСД могу да сачувају Републику Српску.

„Морамо да будемо заједно јер су времена испред нас пуна великих изазова. Опозиција је посвађала народ и то ми посебно смета, никада већи степен мржње унутар народа није био, то није добро у овом времену када треба да чувамо Републику Српску, а Српску може да сачува само Милорад Додик и СНСД. Треба нам снага народа да бисмо формирали власт која ће радити у интересу Републике Српске и због тога ће народ подржати СНСД, Додика и Жељку“, закључио је Шпирић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Саво Цвијетиновић истакао је да Лопаре морају кренути путем којим иде Република Српска.

„Ако опозиција дође на власт можемо очекивати да Република Српска крене путем пропадања којим иде општина Лопаре, а то не смијемо дозволити и борићемо се да изведемо општину Лопаре на пут којим иде Српска под вођством СНСД-а“, рекао је Цвијетиновић.

Носилац листе кандидата за Парламент БиХ у изборној јединици 2 Мирослав Миловановић је рекао да грађани дају снагу СНСД-у.

„Ово је скуп најснажније политичке организације, а ви, грађани, сте СНСД-у дали ту снагу. Грађани Српске су 2006. године одлучили да СНСД буде најснажнија странка и ту одлуку потврдили на свим изборима од тада. СНСД је зауставио ерозију Републике Српске 2006. године“, рекао је Миловановић.

Фото галерија, Изборна конвенција Лопаре 15 09 2014

[widgetkit id=9]

 

Архива