Побједа Коџомана потврда политичког ангажмана СНСД-а

28.09.2014 Актуелно

„Ако у једној општини након 17 година власти овако убједљиво побиједите, онда то значи да грађани препознају све оне који су могли да им пруже и политичку и економску стабилност“, рекла је Цвијановићева.

Она очекује да је ово увод у велику побједу СНСД-а на свим нивоима на изборима 12. октобра и да ће грађани препознати да је ова странка одговорно радила на сваком мјесту у Републици Српској и учинила да Српска буде политички и економски стабилна.

„Радили смо на томе да се зна какви су наши политички ставови и економска опредјељења, били смо са својим народом увијек када је било тешко, пребродили смо економску кризу, а да нисмо поклекнули или легли, као што су то урадиле неке моћније економије, доносили смо храбре одлуке и очекујемо да то грађани препознају“, рекла је Цвијановићева вечерас новинарима у Лакташима.

Истичући да има још пуно ствари које се морају урадити у наредном периоду, Цвијановићева је навела да је СНСД у протеклом периоду имао прилику да покаже шта зна и да је био чврсто са својим народом током поплава и помагао свугдје гдје је то било потребно.

„Били смо прва Влада која је донијела конкретан сет мјера којима се интервенисало према угроженом становништву. Овим смо показали да заједно са својим коалиционим партнерима водимо досљедну политику, која је усмјерена на добробит Републике Српске и свих њених грађана“, поручила је Цвијановићева.

Она каже да није видјела такву досљедност код опозиције, нити одговорно понашање када су били на власти, те да ни сада не види да су представили било какав политички или економски план.

„За разлику од тога, СНДС са својим коалиционим партнерима марљиво ради и наставићемо тако да радимо зато што је Република Српска светиња, а побољшање живота сваког појединца наша политичка мисија на којој ћемо предано радити“, рекла је Цвијановићева.

Архива