НАЈАВА ТРЕЋЕ УЗАСТОПНЕ ПОБЈЕДЕ

12.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: кандидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић, кандидати за посланике НСРС; Марко Видаковић и Данијела Мрда, кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, Синиша Додик и Сташа Кошарац, потпредсједник СНСД-а и кандидат за парламент БиХ, Никола Шпирић, предсједник Савеза за демократску Срспку, Драган Калинић и кандидат за НСРС, др Славко Ждрале.

Милорад Додик, кандидат за предсједника Републике Српске
СНСД ИМА СНАГУ ИЗБОРНЕ ПОБЈЕДЕ

Долазим пред вас чиста образа и поносно вам могу рећи да вас нисам изневјерио. Морамо обезбиједити будућност Републике Српске, јер СНСД и ја увијек хоћемо и желимо више.
СНСД и ова екипа је уз осниваче Републике Српске дала највише за Републику Српску. У политичком смислу, ми смо супериорни и немамо потребе никога да мрзимо. Наша политика није политика мржње.
Никада нећу дозволити да изгубим Републику Српску. Ово је вријеме изазова. Пред нама је опасност у понуди која нам се подмеће да се потчинимо како би смо опстали. Ако се потчинимо, онда ћемо и нестати.
Република Српска више неће ратовати, она ће се одбранити вашом вољом и јачати. Моја политика и политика СНСД-а је да будемо што мање ентитет, а што више држава.
Данас имам само једну жељу, а то је да убједљиво побиједимо опозицију. Никада нисам дозвољавао да поклекнем и сада нам треба снага наше нове изборне побједе. Република Српска је наше најважније питање. Она чврсто стоји на својим ногама и њу увијек морате волити.
СНСД је најбоља понуда коју нуди Република Српска, а Жељка Цвијановић је добра Српкиња и са њом неће проћи сарајевска шићарџијска политика. Одговорно трвдим да гаранција, опстанка и напретка Републике Српске смо Жељка Цвијановић и ја.
Могу вам рећи да Младен Босић никада неће бити предсједник Владе, јер ми идемо на сигурну побједу 12. октобра. Ми волимо Републику Српску, Србију, Русију и све добре људе.

Жељка Цвијановић
СНСД НАЈБОЉА ПОНУДА

Ваше присуство и наш вечерашњи скуп је најава наше треће велике, узастопне побједе. СНСД гради, а не руши као други који се сада нуде, јер ми радимо за Републику Српску и сваког њеног грађанина.
Са Милорадом Додиком Република Српска је ојачала и израсла у мајку свих нас. Ми сигурно настављамо даље. Ја у Сарајево идем због идеје, а не због каријере. СНСД је најбоља понуда.
Ми смо најбоље што се нуди Републици Срспкој, као такви смо препознати, јер ми смо чувари Републике Српске. Трећи мандат је сигурно наш.
Додик је државник и лидер који брине за Републику Српску и обебјеђује да се она за све пита. Вечерас, одавде из Источног Сарајева крећемо у трећу изборну побједу.

Марко Видаковић
СНСД НЕМА АЛТЕРНАТИВУ

Несумњива је подршка Источног Сарајева и Републике Српске СНСД-у, Додику и Жељки. Изградња Источног Сарајева резултат је рада Владе Републике Српске коју води СНСД.
СНСД нема алтернативе. Жељка је вођењем Владе Републике Српске себе препоручила у најбољем свјетлу за мјесто српског члана предсједништва у БиХ.

Данијела Мрда
СНСД ДОНИО ПРОМЈЕНЕ НА БОЉЕ

Привилегија је бити кандидат СНСД-а за посланика у НСРС. СНСД је донио промјене на боље у Републици Срспкој и у Источном Новом Сарајеву.
Ја сигурно идем у Бањалуку 12. октобра, јер знам да ћете ви, грађани Источног Сарајева гласати за оне који најбоље воде Републику Српску и оне који је чувају, а то су Додик, Жељка и цијели СНСД.
Настављамо, јер то радимо најбоље.

Синиша Додик
ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ ПОТРЕБАН СНСД, ДОДИК И ЖЕЉКА

СНСД је у протеклом пероду урадио много и у наш град уложио више од 150 милиона КМ. Трајно смо ријешили смјештај породица погинулих бораца. Источном Сарајеву је потребан СНСД, Додик и Жељка. Побједа СНСД-а је побједа Републике Српске и пораз БиХ.

Сташа Кошарац
ПОНОВО ПОБЈЕЂУЈЕ СНСД

Опозиција нема шансе, јер поново побјеђује СНСД, Додик и Жељка. Поново побјеђује Српска, јер имамо најбоље кандидате и најбољег предсједника.
Ми сигурно нећемо издати као што то желе ови који се нуде из противничког табора. То народ зна и то ће наградити. Велика је разлика између нас и њих. Ми палимо свјетло, а они га гасе.

Никола Шпирић, потпредсједник СНСД и кандидат за Парламент БиХ
СНСД НУДИ НАЈБОЉЕ

Држимо непромјенљив курс Републике Српске и нудимо најбоље. Побједа СНСД-а је побједа Републике Српске и она вечерас креће из Источног Сарајева. Наш циљ је опстанак и развој Републике Српске.

Драган Калинић
ПОДРШКА СНСД-у, ДОДИКУ И ЖЕЉКИ

Савез за демократску Српску подржава СНСД, Додика и Жељку. Упалили смо све моторе и зато је вечерас овдје вруће и биће све до побједе СНСД-а и Републике Српске. Опозиција коју предводи СДС су насљедници српских Босанаца чији је циљ одржавање БиХ по мјери Бошњака и међународне заједнице. Ми вечерас, овдје у Источном Сарајеву јасно поручујемо да смо за одбрану Републике Српске и наредном периоду ћемо се залагати за њен нови Устав који је треба додатно ојачати. Овдје, вечерас почиње нова побједа Републике Српске.

Др Славко Ждрале
СНСД ЖЕЉКА И ДОДИК ПРВИ КРОЗ ЦИЉ

Досадашњи рад је гаранција да ће СНСД, Додик и Жељка проћи први кроз циљ 12. октобра. Савез за демократску Срспку је препознао све вриједности СНСД-а и његових кандидата и вјерујемо у њихову сигурну изборну побједу.

Фото галерија, Источно Сарајево, 12. 09. 2014.

[widgetkit id=6]

Архива