Модрича заједно са СНСД-ом иде у нову побједу

29.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Модрича и кандидат за посланика у Парламенту БиХ Младен Крекић, кандидати за НСРС Александра Божић, Бојан Видић и Новка Марковић, носилац листе за НСРС Игор Жунић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Младен Крекић
МОДРИЧА СА СНСД-ом У НОВУ ПОБЈЕДУ

Модрича ће и овај пут бити дио побједе СНСД-а. СНСД од 2004. године развија Модричу и ти резултати су препознатљиви и видљиви на сваком кораку. Ми сигурно немамо никакве дилеме. Стојимо чврсто уз СНСД, Жељку и Додика.

Бојан Видић
ПОБЈЕДА СНСД-а, ПОБЈЕДА МОДРИЧЕ

Побједа СНСД-а овдје у Модричи је несумњиво побједа цијеле напредне, прогресивне Модриче, сваке наше мјесне заједнице и сваког нашег грађанина. Тешко је издвојити било шта што је урађено у Модричи да иза тога не стоји СНСД.
Модрича нема дилеме, остаје у строју СНСД-а и иде чврсто ка новој побједи.

Новка Марковић
РЕКЛИ СМО „НЕ“ ПОЛИТИЦИ УНИШТАВАЊА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Стављам се на располагање вама, мојим суграђанима, мојој Модричи и цијелој Републици Српској. Набрајати успјехе и дјела СНСД-а је готово немогуће јер их је много. Издвојићу нашу бригу за опстанак Републике Српске, јер ми смо се супротставили полiтици наших данашњих политичких противника који су хтјели да ослабе и униште Републику Српску.
Улагања у Модричу су до 2006. године били чиста и велика нула. СНСД је давао и даје простор за афирмацију жена на овим просторима. СНСД обезбјеђује сигурну будућност и води Модричу и Републику Српску до сигурне побједе.

Игор Жунић
СНСД РАЗВИО МОДРИЧУ И ОВУ РЕГИЈУ

Част ми је да сам дио успјешног и побједничког СНСД тима. Налазим се под редним бројем један, али то је небитно и на том мјесту се могао наћи било ко са списка кандидата за НСРС.
СНСД је Модричу, а и ову регију од неразвијених претворио у развијене. Сигуран сам да ћете вашом подршку дати прилику да Модричу и ову регију успјешно развијамо.

Жељка Цвијановић
ПРОМИЈЕНИЛИ СМО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ НАБОЉЕ

Ја сам већ побиједила у НСРС када смо изгласали програм обнове од поплава. Ми смо Републику Српску промијенили набоље. Република Српска је данас захваљујући СНСД-у и Милораду Додику стабилна и функционална. Ми смо с народом. Дијелимо с вама ваше бриге јер ми смо добри и одговорни људи. Република Српска није држава, али ће то бити. Ја знам како се брани Република Српска. Код мене нема бијеле заставе, већ само застава Републике Српске. Ја се никада не предајем. Ми никада нисмо трговали интересима Републике Српске.
Очекујем вашу несумњиву подршку за супер-побједнички тим Републике Српске.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА СЈАЈНА ИДЕЈА

Долазим овдје међу вас пуна срца, јер себе доживљавам као дио вас. Све што смо знали у протеклом периоду урадили смо најбоље што смо могли. Дошли смо овдје да са вама разговарамо и да се договоримо како ћемо даље.
Свједоци смо кроз историју да кад су год Срби били сложни, имали су успјех, а када су били подијељени и несложни тада су пропадали. Ја имам свој став и ја не могу да будем поданик као што ни Срби, историјски гледано, то никада нису били.
Република Српска је сјајна идеја. Ја нисам ратни лидер и сигурно вас никада нећу увести у рат. Ја хоћу вашу јаку подршку.
Свједоци смо многих међународних мешетара који на овим просторима желе да остваре њихове и интересе њихових ментора. Они желе да нас убиједе да је овдје могућа мала Југославија а развалили су велику. Поносан сам што сам пријатељ са Русијом и предсједником Владимиром Путином. Мој проблем није САД, већ тај што се они овдје мијешају у наше унутрашње односе и помажу Бошњаке. Отправник послова америчке амбасаде у БиХ, Хил, већ двадесет година као обична битанга мешетари овим просторима. Ми не смијемо да се бојимо да бранимо своју безбједност и своју Републику Српску. Држава није игра, она је јако озбиљна ствар, а ми смо на путу да будемо озбиљан народ.
Република Српска никада није била стабилнија. Велика је ствар, а то је заслуга наше политике што нас је Русија прихватила као пријатеље. Пријатељство са Русијом је кључно за наш историјски развој.
Ми смо, за разлику од ранијег периода постали битан фактор и без нас нема одлучивања овдје у БиХ. У наредном периоду чека нас још доста изазова. Ми морамо наставити наш привредни развој. Ми се морамо покренути и подржати наше људе јер не можемо вјеровати страним инвеститорима које заним углавном само профит. До нове године ћемо од Русије добити кредит од 700 милиона евра које ћемо улагати у наш привредни развој.
У наредном периоду сигурно неће бити умањења плата и пензија иако видите да их је Србија смањила. На крају желим да вам поручим, да без обзира на све проблеме и тешкоће, Република Српска има да се воли.

Фото галерија

[widgetkit id=33]

Архива