Јасан избор: СНСД-Додик-Цвијановић

13.09.2014 Актуелно

 На скупу су говорили: канидидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић, носилац листе за изборну јединицу 8 за НСРС, Милорад Јагодић, носилац листе за Парламент БиХ за изборну јединицу 3, Лазар Продановић и кандидат за Парламент из изборне јединице 3, Сташа Кошарац.

Жељка Цвијановић
РЕПУБЛИКА СРПСКА СА СНСД-ом У СИГУРНИМ РУКАМА

Побиједићемо још онолико пута колико буде требало за Републику Српску. Република Српска са СНСД-ом је у сигурним рукама. Милорад Додик ће бити поново предсједник Републике Српске, јер тај посао најбоље зна, а ја идем у Сарајево, у Предсједништво БиХ, јер ви то желите. СНСД, Додик и ја не тргујемо Републиком Српском.
Од СДС-а смо покушали, али неуспјешно, да створимо патриотску странку. Савеза за промјене нема, он не постоји, јер тамо нико никоме не вјерује. Чавић Босићу, Босић Иванићу и тако све у круг. СНСД не одступа, јер ми смо најбољи и зато побјеђујемо.
Средства од продаје Телекома су отишла у сваку општину и резултати су очигледни и видљиви.
Иза СДС-а и ПДП-а је остала пустош коју су остварили приватизацијом 550 предузећа за 20 милиона КМ. Они нису никаква нова понуда, већ стара, излизана, добро позната прича. Иза СНСД-а и периода наше власти су бројна дјела. Издвојићу да је 1800 младих брачних парова добило станове и да је рођено 420 беба због бесплатне вјештачке оплодње. Изградили смо 96 кућа за вишечлане породице и питам се има ли иједна кућа и било шта што је изградио СДС.
Тадић је више пута трчао и губио изборне трке за различите политичке странке. Младен Иванић се хвали својим искуством, а ми му поручујемо да имамо лоше искуство са његовим искуством.
СНСД иде у нову побједу, Додик и ја побјеђујемо због вас и ваше воље и због Републике Српске.

Милорад Додик
НИСМО ВАС ИЗНЕВЈЕРИЛИ

Хвала вам за године које сте нам дали и поносно кажем да вас нисам изневјерио. Тражимо ваше повјерење за нови мандат, тражимо, а не молимо.
Пошто СНСД овдје у Рогатици није на власти оцијените ову локалну власт и њихов учинак у протекле двије године. У наредном периоду радићемо да Република Српска буде што мање ентитет, а што више држава српског народа. Нас не интересује ФБиХ, већ само Република Српска. Смијешно је да СДС говори о поштењу. Познато је који је криминал, корупција, преваре и пустош остао иза њих. Када су они у питању, рећи ћу метафору која гласи: „ко о чему, курва о поштењу.“ Подсјетићу вас да је иза њихових приватизација остајала пустош, празне хале и незапослени људи. Нека покажу банку коју смо ми продали за један евро. Подсјетићу вас за пљачку индустрије Српског Сарајева.
Ви данас пред собом имате јасан избор, нас који смо на власти и оних који су били, а који вам се сада нуде. Иванић је по националности бездушни манипулант.
Жељка Цвијановић најбоље разумије шта је српски национални интерес. Ми хоћемо Републику Српску, напредну и јаку државу. Позивам вас да гласате јединствено. Пружа нам се прилика да се у наредне четири године приближимо нашој самосталности изграђујући и развијајући Републику Српску. У Европску Унију идемо али само са Републиком Српском. СДС у разговору са странцима каже да би пустили НАТО, али неда Додик. Мој став је да с обзиром да вјерујем да нисте заборавили да вас је тај исти НАТО бомбардовао, нашем чланству њему нека одлучи народ.
Република Српска има смисла са СНСД-ом. Ми имамо жељу и снагу да идемо даље, зато гласајте за СНСД, Жељку, мене и за Републику Српску.

Милорад Јагодић
СНСД ОПРАВДАО ПОВЈЕРЕЊЕ

СНСД је у протеклокм периоду оправдао указано повјерење. Видљиви су резултати рада Владе Републике Српске и овдје код нас у Рогатици. Набрајати урађено је непотребно, јер ви сте свједоци свега урађеног.

Никола Шпирић
СНСД НУДИ НАЈБОЉЕ

СНСД иде ка сигурној побједи 12. октобра јер нуди најбоље што има. Милорад Јагодић и његова листа немају алтернативу, исто као Лазар Продановић и његова листа што немају алтернативу.
Свједоци смо излива мржње који долазе од опозиционих странака и који тако праве непотребне подјеле унутар Републике Српске. Синоћ смо били свједоци да је у Спо,ртској дворани Борик у Бањалуци, гдје су се родили бројни спортски шампиони, десили изливи мржње опозиционих странака који себе називају савезом за промјене. Поручујем им да се мржњом не може градити будућност српскога народа нити Републике Српске. Наша порука је „Српска прије свега а БиХ колико мора.“ Наша побједа је побједа Републике Српске.

Лазар Продановић
СНСД ЈЕ НАЈБОЉА ПОНУДА

СНСД је најбоља понуда јер има најбољи програм и најбољи тим за одбрану и развој Републике Српске

Сташа Кошарац
ПОНОВО ЋЕМО ПОБИЈЕДИТИ

СНСД ће поново побиједити, јер има најбољег предсједника, Милорада Додика и најбољег кандидата за српског члана Предсједништва, нашу премијерку, Жељку Цвијановић. Побиједићемо зато што најбоље бранимо, чувамо и развијамо Републику Српску. Побиједићемо зато што друге поштујемо и волимо.

Фото галерија Рогатица

[widgetkit id=8]

Архива