Хан Пијесак заслужује побједу СНСД-а, Додика и Жељке

19.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: Владо Остојић, Лазар Продановић, Сташа Кошарац, Жељка Цвијановић и Милорад Додик

Владо Остојић
ГЛАС ЗА СНСД, ГЛАС ЗА ПОБЈЕДУ СРПСКЕ

СНСД ће побиједити 12. Октобра, зато што је најбољи. Глас за СНСД за наше кандидате за НСРС, Парламент БиХ, као и гласови за Милорада Додика, Жељку Цвијановић су гласови за побједу Српске.
Побиједићемо јер Хан Пијесак заслужује још једну велику побједу СНСД-а.

Лазар Продановић
ПОБИЈЕДИЋЕМО

Данас смо овдје да њавимо нашу побједу, у Хан Пијеску, на Равној Романији, Подрињу и цијелој Републици Српској. Побиједићемо јер имамо најбољи тим са најбољим предсједником. Побиједићемо јер иза нас је велики рад и огромна дјела која су урадили за све ове године.

Жељка Цвијановић
ИДЕМ У САРАЈЕВУ ДА БИ СЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА ПИТАЛА

Идемо у још једну изборну побједу. Бранићемо и штитићемо Републику Српску. Ми смо армија СНСД-а и радимо да донесемо побједу Републици Српској. Потврду нашег успјешног рада смо добили и од највећег свјетског лидера, Владимира Путина. СНСД зна свој циљ.
Ја у Сарајево идем због идеје, а не због каријере као Младен Иванић. СНСД иде уздигнута чела иза нас су велика дјела. Република Српска мора да се поштује. Ми смо чувари Републике Српске.
Поручујем вам; не праштајте онима који су вас већ једном издали. Ми хоћемо да будемо држава. Ја идем у Срајево да би се Република Српска питала.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ СТАБИЛНА И ЊОЈ ТРЕБА ЈОШ ВИШЕ ПОСЛА

Идемо у побједу, јер је то најбоље за Републику Српску. Нашу будућност морамо градити на раду. Наше контролне тачке на којима смо сачували Републику Српску су заустављање преноса надлежности и елиминисање процеса тзв, реформе полиције.
Републици Српској треба више посла, а све остало је стабилно.
Ово је тешко вријеме и подијелићемо га заједно. Русија је наш пријатељ која нас стратешки чува све ово вријеме. Пзција Републике Дсрпске мора бити неприкосновнена да би она била развијена. Мој задатак је да у наредне четири године створим нову генерацију политичара који ће водити Републику Српску њеном напретку. Нама треба песница, нама треба снага, нама треба ваша подршка.

[widgetkit id=15]

Архива