Дубица иде у нову побједу са СНСД-ом

20.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: потпредсједник ОО СНСД Козарска Дубица Драган Матаруга, нослиац листе изборне јединице један Драго Тадић, кандидати за НСРС; Пантелија Ћургуз, Јелена Губић Лужија и Јовица Шуман, носилац листе за Парламент БиХ за изборну јединицу један Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Драго Тадић
ДУБИЦА ПРЕПОЗНАЛА СНСД

Дубица је препознала шта је СНСД урадио у претходном периоду. Ми смо брод који зна свој правац и циљ који има свој азимут који води Милорад Додик, а помаже му Русија и Владимир Путин.

Пантелија Ћургуз
ПОБЈЕДНИЧКИ КОНЦПЕТ СНСД – ГАРАНЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Послије 12. октобра ћемо ходати побједнички по нашој светињи Републици Српској. Политички концепт СНСД је највећа гаранција Републке Српске. Наш циљ је самосталност Републике Српске који треба да остваримо у наредном периоду. Вјерујем у величанствену побједу СНСД-а Жељке и Додика.

Јелена Губић Лужија
БУДИМО СВИ РЕПУБЛИКА СРПСКА

Ја знам шта значи волити своју породицу, свој град и цијелу Републику Српску. Будимо сви Република Српска и одбранимо је 12. октобра гласајући за СНСД.

Јовица Шуман
НАСТАВИЋЕМО РАЗВОЈ ДУБИЦЕ

СНСД је у протеклом периоду сва своја обећања испунио. Ова власт предвођена СДС-ом у протекле двије године није урадила ништа. Ниједно своје обећање нису испунили. СНСД ће наставити развој Дубице.

Никола Шпирић
ЈЕДНАКО ВОЛИМО ЦИЈЕЛУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Захваљујући СНСД-у Република Српска у протеклих готово девет година има политичку стабилност. СНСД једанко воли сваки град од Новог Града до Требиња. Ми смо партија љубави и ми с љубављу побјеђујемо.
Ми од села правимо градове, а они од градова села. Ми се питамо докле ће трајати БиХ. Живјела велика побједа СНСД-а.

Жељка Цвијановић
ПОБЈЕДА СНСД-а ПОБЈЕДА СРПСКЕ

Дубица иде у нову побједу са СНСД-ом. Свака побједа СНСД-а је побједа Српске. Наша политика је да се Република Српска пита. Овако као вечерас ми, окупљају се побједници који знају шта раде.
Побједа СНСД-а је побједа за Републику Српску. Побиједићемо онолико пута колико то желите ви, јер морамо да оградимо наш простор.
Не сумњам у ваш избор, бирајте побједника јер доносимо побједу Републици Српској.

Милорад Додик
МОЖЕМО ОПСТАТИ САМО КАО ЈЕДИНСТВЕНИ

Волим овај град и у њега сам увијек радо долазио. Ништа боље не успијева као јака држава. Није битно колика је, битно је да је добро организована и да има јаке институције.
За Републику Српску је битан глас њеног народа који мора да се чује. Глас народа се испољава на изборима и ту морамо да будемо јединствени. Ми можемо опстати само као јединствени.
Моја снага сте ви, Република Српска и наша Козара. Национални интерес Срба на овим просторима је да има Републику Српску. Тражили су да будемо покорени да би опстали. Ако се покоримо, онда морамо и отићи. Ми остајемо чврсто на ногама и знамо куда идемо. Рећи ћу вам оно што знате да је СДС тражио 1995. године да се војска Републике Српске повуче из Дубице, Новог Града и Костајнице. То су оно који су издали и они који вам се сада поново нуде.
СНСД се у протеклом периоду понашао домаћински. Овдје у Дубици, а и широм Републике Српске само је власт предвођена СНСД-ом градила. Гласајте за ове дивне људе са листе СНСД-а, гласајте за Жељку Цвијановић као српског члана Предсједништва јер је сигурно права и поуздана Српкиња. Младен Иванић 30 година жели да се докопа власти и када се год докопа, увијек укопа. Природно је да Бањалука буде главни град Републике Српске и то зна и исток и запад Републике Српске. Једино је Иванић желио да пола владе буде на Палама, а пола у Бањалуци.
Вјерујем у ваш прави избор и вјерујем да ће Дубица овај пут бити уз праве побједнике; СНСД, Жељку и мене.

Фото галерија

[widgetkit id=19]

Архива