Додик увјерен у изборну побједу кандидата СНСД-а у Лакташима

26.09.2014 Актуелно

 

„Позивам грађане да 12. октобра на општим изборима дају свој глас кандидатима СНСД-а, а у недјељу, 28. септембра, нашем кандидату за начелника општине Лакташи“, поручио је Додик на предизборном скупу СНСД-а Трну код Лакташа.

Додик је рекао да је СНСД подржао кандидатуру Коџомана за начелника општине Лакташи, јер жели да се у тој општини догоди смјена генерација да би млади људи водили ову локалну заједницу.

Он је пред више од 4.000 окупљених грађана истакао да СНСД за разлику од СДС-а на ове изборе излази са образом пред грађане.

Додик је напоменуо да су на ову предизборну трибину дошли људи из ове локалне заједнице, а не из других средина као што је то случај на трибини Савеза за промјене у Лакташима.

Он је позвао МУП и надлежне органе да спријече сваки покушај манипулације на предстојећим изборима.

Кандидат Коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да је досадашња посјећеност трибинама показала да ће СНСД остварити изборну побједу на свим нивоима.

Према њеним ријечима, стиче се утисак да ће СНСД и у локалним заједницама у којима је у опозицији остварити изборну побједу.

Цвијановићева је рекла да у недјељу очекује изборну побједу Мирослава Коџомана за начелника општине Лакташи.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице један Никола Шпирић рекао је да је Републици Српској потребна политичка стабилност што подразумијева да СНСД мора имати већину у Народној скупштини да би јачали институције Српске.

„Вријеме које долази је вријеме великих изазова за Републику Српску, док БиХ има велике безбједносне изазове“, истакао је Шпирић и додао да је једина гаранција политичке стабилности Српске побједа СНСД-а на свим нивоима.

Кандидат за начелника општине Лакташи Мирослав Коџоман рекао је да ће Трн одлучити о побједи на предстојећим изборима за начелника општине Лакташи, што је показао масовним одзивом грађана на овој трибини.

Архива