Додик: У Бијељини смо учинили много

07.09.2014 Актуелно

„Долазимо са образом у Бијељину, јер смо учинили много протеклих година на побољшању инфраструктуре, услова образовања и много чега другог. Показали смо да смо веома солидарни у несрећи која је задесила овај крај“, рекао је Додик данас у Бијељини.

Он је уочи проширеног радног састанка Градског одбора СНСД-а Бијељина рекао новинарима да Влада Републике Српске, предвођена Жељком Цвијановић и СНСД-ом, није оклијевала да помогне свим људима који су били угрожени у Републици Српској, а поготово у Бијељини.

„Долазимо да се договоримо како ући у предизборну кампању и доћи до подршке људи који подржавају СНСД до побједе, коју очекујемо. Нас интересују фер и поштени избори и само поштена побједа. Желимо да се такмичимо на политичком плану, а то значи на плану идеја, програма и онога што је учињено. Ми смо они који имамо шта да покажемо“, рекао је Додик.

Он је рекао да је у Бијељини у посљедњих неколико година инвестирано око 200 милиона КМ, истичући изградњу обилазнице и друге пројекте.

„Настојимо да политички у миру и толеранцији дочекамо ове изборе и покажемо да смо зрели да народ има демократске изборе и толерантне и легитимне институције“, рекао је Додик.

Међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да се страначке активности у СНСД-у одвијају свакодневно и на свим нивоима.

„Спремни смо за изборе, што ћемо и показати“, рекла је Цвијановићева.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Мирослав Миловановић рекао је да је циљ ове странке да дође до резултата из 2010. године, а то је побједа на свим нивоима.

Архива