Додик: Српска мора да остане јединствена

12.09.2014 Актуелно

„СНСД пред грађане излази чистог образа, јер смо реализовали и реализујемо много важних пројеката у Републици Српској. Република Српска мора да буде вољена и ми шаљемо поруке љубави, па и према политичким противницима“, рекао је Додик на јавној трибини СНСД-а.

Он је нагласио да неке друге политике, које се нуде у Републици Српској, не могу да гарантују њену стабилност.

„Стабилност коју сада имамо може да буде олако изгубљена. Народ подржава оно што радимо и вјерујем у велику побједу СНСД-а“, додао је Додик.

Он је напоменуо да кадрови СНСД-а, међу којима су Жељка Цвијановић и Игор Радојичић, рјешавају проблеме грађана у Српској.

„Власт предвођена СНСД-ом повисила је плате у Српској, саградила нове школске објекте, повећала БДП, ради на изградњи инфаструктуре, а градимо и аутопут према Добоју и двије термоелектране“, навео је Додик и напоменуо да инвеститори имају повјерење у јаке политичаре.

Кандидат СНСД-а, ДНС-а и СП-а за српског члана Предсједништва БиХ из Жељка Цвијановић каже да је СНСД ојачао Републику Српску и да очекује апсолутну побједу ове странке на предстојећим општим изборима.

„Власт у Републици Српској предвођена СНСД-ом, упркос глобалној економској кризи, учинила је све да не буду умањена права ниједног радника и становника у Српској. Ниједна активност значајна за Српску није и неће бити заустављена“, рекла је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, институције Републике Српске учиниле су све да помогну домаћинствима страдалим у поплавама.

„Знамо шта радимо и гдје идемо, јер апсолутно управљамо свим процесима. Очекујем да Додик поново буде изабран за предсједника Српске, јер је одлучан и зна шта ради, а не да за предсједника буде изабран неко ко се нервозно смије и кикоће“, додала је Цвијановићева.

Она каже да зна интересе Републике Српске које ће квалитетно бранити у Сарајеву.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици 3 Игор Радојичић истакао је да је циљ СНСД-а побједа на октобарским изборима.

„Ово ће бити трећа историјска побједа СНСД-а на општим изборима, укључујући и побједу за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ из Републике Српске“, рекао је Радојичић.a

Он је напоменуо да СНСД-у треба јасна скупштинска већина.

„Желимо да након ових избора наставимо да радимо на побољшању економске ситуације и да одржимо политичку стабилност коју је обезбиједио СНСД“, додао је Радојичић.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици један Никола Шпирић очекује апосолутну побједу ове странке.

„СНСД рјешава проблеме грађана и бори се за интересе Републике Српске, а не као неки други који су немилице преносили надлежности са Српске на ниво БиХ. Због тога је важно да и у наредном периоду наставимо са нашом политиком, чији је циљ јачање Републике Српске“, рекао је Шпирић.

На јавној трибини СНСД-а представљени су кандидати за Народну скупштину Републике Српске и парламент БиХ.

Архива