Брод вјерује у побједу СНСД-а

18.09.2014 Актуелно

На митингу су говорили: предсједник ОО СНСД Брод и актуелни начелник Илија Јовичић, кандидати за НСРС, Ружица Маслић, Горан Гарачић и носилац изборне листе Игор Жунић, кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик и кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

Игор Жунић
СИГУРАН У ВАШУ ПОДРШКУ

Вјерујем да знате шта требате урадити 12. октобра. Сигуран сам у вашу подршку. Сигуран сам да ћете сви одлучити исправно. Вјерујем у побједу СНСД-а, јер ова регија је и на задњим изборима била главна ударна песница. СНСД је показао и у Броду како се развија овај град.

Жељка Цвијановић
МОРАМО ОСТВАРИТИ ЈОШ ЈЕДНУ ПОБЈЕДУ

Све Владе СНСД-а, и она коју је водио предсједник Додик и Александар Џомбић и ова на чијем сам челу ја, биле су успјешне и иза њих су остајала дјела. Ми смо се борили за развој Републике Српске и за сваког његовог грађанина. И поред бројних свјетских проблема попут економске кризе и поред елементарних непогода какве су велике и незабиљежене поплаве нисмо смањивали ни плате ни пензије, ни било која друга социјална давања и субвенције.
Много је успјеха иза нас, а издвојићу само спашавање Фабрике глинице „Бирач“ из Зворника. Спасили смо више од хиљаду радних мјеста и вриједност наше одлуке потврђује се сваки дан. Ми смо спасили „Бирач“, а Младен Иванић га је багателно продао снижавајући му цијену на најнижу могућу мјеру.
Опозиција која се сада нуди није ништа ново, већ стара добро позната понуда чија дјела су већ виђена, све је исто, само са понеком бором више.
Одговорно тврдим да овдје нема никаквог савеза, а исто тако ни никаквих промјена. Питам их кога то они обмањују и фарбају.
Треба гласати за тим СНСД-а. Морамо остварити још једну убједљиву побједу. Позивам све да буду поносни на СНСД, јер ми смо први и једини.

Милорад Додик
НАШ ЦИЉ ЈЕ ЈАКА И НЕУПИТНА РЕПУБЛИКА СРПСКА

Сјећам се Брода из предратног периода, а исто тако врло добро као и ви када Рафинерија није радила. Долазећи из Кремља, Русије и од предсједника Владимира Путина желим вам рећи да Рафинерија сигурно наставља да ради.
Република Српска и има шансу и има потенцијал. Ми морамо бити захвални Русији и руском народу јер њихова подршка је итекако битна за наш опстанак и развој. Јужни ток је гаранција нашег развоја и обећавам да у Сарајеву неће бити ниједне одлуке, без одлуке о Јужном току.
Ми имамо добре односе са Србијом, добре партнерске односе са Хрватском, пријатељске односе са Русијом и Израелом и ми хоћемо да будемо партнери, а не поданици. Наш циљ је јака и неупитна Република Српска.
У Републици Српској се мора oзбиљно радити. Крајње је вријеме да разумијемо односе који владају у савременом свијету. Ја нисам ратни лидер и никога нећу увести у ратне сукобе, али ћу досљедно и упорно штитити интересе и загарантована права Републике Српске.
Европска Унија мора да нас више уважава, а не понижава. Ми морамо бранити наш начин живота.
Република Српска има највеће инвестиције у овом региону: градимо двије термоелектране, хидроцентрлу код Рудог, аутопут Бањалука-Добој и многе друге значајне инвестиционе пројекте.
Ја сам одлучио да никоме ништа не попуштам, не смијем попустити, јер представљам нормалан свијет. Ја вас никада нећу издати ни нећу одустати од одбране и развоја Републике Српске.
Ми желимо стабилну Републику Српску. Желим да сваки дио Републике Српске буде напредан и развијен. Увјерен сам у напредак Брода и комплетне ове регије.
У наредном периоду не смијемо изгубити ниједно наше право. Живим за дан када ће Република Српска бити самостална.

Погледајте фото галерију са предизборне трибине у Броду, 18 09 2014

[widgetkit id=14]

Архива