Без Републике Српске нема будућности

26.09.2014 Актуелно

На скупу су говрили: у име домаћина ОО СНСД Кнежево, Сузана Гојковић, кандидат за посланика у НСРС Чедо Вуковић, носилац листе за Изборну јединицу три у НСРС Игор Радојичић, носилац листе Изборне јединице један за Парламент БиХ Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члаан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Чедо Вуковић
СНСД ЗНА ЧУВАТИ СЛОБОДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

СНСД је својим досадашњим политичким дјеловањем потврдио да зна чувати слободу Републике Српске. Пред вама је једноставан избор који се зове СНСД, Жељка и Додик. Пред Републиком Српском су нови изазови. Ваш глас одлучује о будућности.
Нуди вам се тзв. Савез за промјене који жели издати Републику Српску. СНСД им то неће дозволити и он неће никада издати. О судбини Републике Српске се одлучује у Републици Српској и Бањалуци.
Ми се залажемо за развој Кнежева којег су ови Чавићеви и Иванићеви довели на корак до дна. За спас Кнежева покренули смо иницијативу за опозив начелника. Морамо вратити Кнежево у породицу нормалних и проспертитетних општина. Вјерујемо у ваш разум, вјерујем да сте опредијељени за развој Кнежева и Републике Српске.

Игор Радојичић
СНСД НУДИ ПОБЈЕДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Кнежево је примјер шта би се десило Републици Српској када би евентуално ови из савеза за промјене дошли на власт. Хаос и јавашлук из Кнежева би се преселио у цијелу Републику Српску. СНСД је једина странка која својим порукама нуди побједу Републике Српске. Очекујем и вјерујем да ћете 12. октобра потврдити ко игра за Републику Српску и ко је спреман да је води путем напретка у наредном периоду.
Позивам вас да својим изласком и гласом за СНДС, Жељку иДодика 12. октобра још чвршће потврдите ваше опредјељење за развој.

Никола Шпирић
ПРИПРЕМА ПРЕВАРЕ

ПДП, НДП и други из тзв. савеза за промјене потврдили су овдје у Кнежеву да нису у стању да воде једну овакву општину и једно овакво мјесто. Недвосмислено је потврђено да то није никакав савез за промјене већ савез за преваре који ништа не ради него припрема изборну крађу у страним амбасадама.

Жељка Цвијановић
КНЕЖЕВО ЋЕ БИТИ ДИО ПОБЈЕДЕ СНСД-а

Ваше вечерашње присуство је потврда да ће Кнежево бити побједа СНСД-а. Грешке које сте направили прије двије године, убијеђена сам, нећете поновити.
Ја идем у Сарајево за српског члана Предсједништва БиХ са циљем да се Република Српска пита и носим заставу Републике Српске. Ми Републици Српској служимо и Републици Српској ћемо служити. Ми смо тим побједника. Обећавам, остаћемо на висини задатка.
Морам вас упозорити да се припрема велика изборна крађа на дан избора и зато вас позивам да свој глас дате СНСД-у за побједу Републике Српске и да на дан избора понесете своју оловку. Иако сам жена позивам вас да их мушки побиједимо 12. октобра. Знам да ћете гласати за јаку жену, а не слабашног мушкарца. СНСД, Додик и ја служимо Републици Српској и вама.

Милорад Додик
НАС НЕ ЗАНИМА УНИТАРНА БИХ, ВЕЋ САМО ДЕЈТОНСКА

Дошао сам овдје међу вас да видимо и да се договримо како ћемо даље. Нисмо стали ни када нам дио вас није вјеровао. Градимо пут од Кнежева до Котор Вароши. Имаћете још једну комуникацију и бићете чвршће повезани са центром Републике Српске, са Бањалуком.
Ја сам дио вас, знам како се живи и да вам није лако, али није лако ни мени. Морамо храбро и чврсто даље.
Наш циљ у протеклом периоду је био очување и стабилизација Републике Српске. Многи су попут Чавића и Иванића хтјели да останемо без Републике Српске и да будемо као Курди без државе. СДС и ПДП и ови што вам се сада нуде, Чавић и Иванић, су продали 860 предузећа за 20 милиона КМ. Људи су остали без посла а фирми које су вас раније запошљавале служиле су за лично мбогаћене и поткууривање појединаца. Ми смо одговорна политичка странка и људи од ауторитета и нас не занима унитарна и централизована БиХ, већ само дејтонска БиХ.
Овјде неки Американац, Кристофер Хил, хоће да врати Чавића и Иванића и позива на смјену и промјену власти. Ја сам познат као човјек који неда на себе и на вас. Ја представљам Републику Српску, српски народ и ја сам ваш легитимни представник. Без Републике Српске ми немамо на овим просторима будућности.
Кнежеву требају јаки и млади нови људи. Ови хоће да вас покарду и преваре, али нећемо им то дозволити. Ми настављамо даље.

Фото галерија

[widgetkit id=27]

Архива