Ми желимо да управљамо нашом Републиком Српском

19.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили: начелник Зворника Зоран Стевановић, кандидати за НСРС Душица Савић и Обрен Марковић, носилац листе изборне јединице 2 за Парламент БиХ Лазар Продановић, предсједник СРС Мирослав Радовановић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Душица Савић
УРАДИЛИ СМО МНОГО

На крају четверогодишњег мандата као народни посланик који је вашом вољом четири године провео у НСРС желим да вам кажем да смо урадили много. Много је пројеката који смо реализовали, али ја ћу вечерас издвојити само зворничко породилиште. СНСД је странка која сва обећања испуњава и зато вас позивам да 12. октобра од Пилице до Дрињаче сви редом гласате за СНСД, Жељку Цвијановић и Милорада Додика.

Обрен Марковић
ЗА ЈОШ ЈЕДНУ СНСД ПОБЈЕДУ

Желим да се захвалим свим грађанима Зворника и Републике Српске за указано повјерење чијом вољом сам у протеклом периоду био посланик у НСРС. Али ћу вечерас ипак издвојити борце Републике Српске без којих, то сви знамо, неби било Републике Српске.
Ја чврсто вјерујем у вас и знам да ћемо 12. октобра прославити још једну СНСД побједу.

Лазар Продановић
ОЧЕКУЈЕМО СЕДМУ ПОБЈЕДУ ЗВОРНИКА

СНСД овдје у Зворнику је остварио шест узастопних побједа. Очекујемо да 12. октобра прославимо нашу седму побједу.
У наредном периоду радићемо на томе да Зворник буде регионални центар у који ће се вратити многе институције које су му одузете и чврсто вјерујем да ћемо поново овдје добити суд и изградити нову болницу.
Ми смо на граници са нашом мајком Србијом и предстојећи избори су пресудна битка за будућност сваког грађанина Зворника и Републике Српске.

Жељка Цвијановић
БУДИМО ЗАЈЕДНО У ОВО ВАЖНО ВРИЈЕМЕ

Долазак овдје међу вас је као долазак кући и овдје се увијек лијепо и угодно осјећам. Зворник је град у којем сам на почетку свог премијерског мандата полагала тежак испит везано за ваш „Бирач“. Нашим залагањем спасили смо ову фабрику и више од 1.000 радних мјеста.
Питам себе а и вас чији је кандидат Младен Иванић и истовремено одговарам-ничији.
Ја сам кандидат СНСД-а, ДНС и СП. Исти је случај и са предсједником Републике Српске Миорадом Додиком који је кандидат СНСД и коалиционих партнера а његов противкандидат не зна се чији је и колико је странака чији је кандидат до сада промијенио.
Политика није лагати и галамити, већ је она одговоран посао која подразумијева рад за свој народ. Све што смо радили до сада добро смо радили. Позивам вас да будемо заједно у ово важно и тешко вријеме.

Напријед за побједу СНСД и за побједу Српске.

Милорад Додик
НЕ СМИЈЕМО СТАТИ

Зворник је у врху приоритета Републике Српске и то се овдје у Зворнику може видјети готово на сваком кораку. Зворник је важан град Републике Српске који је под руководством СНСД доживио велик развој и напредак.
Република Српска више није РС она име своје име и презиме. Наш циљ је да Република Српска буде што мање ентитет, а што више држава. Нермојте бити у заблуди, вјеровати да можете без Републике Српске. Да будем јасан; нема живота без Републике Српске. Када смо 2006. године по други пут дошли на власт наслиједили смо готово изгубљену Републику Српску коју су нам оставили СДС и ПДП. Ти, који се сада нуде као нешто ново, као неки спасиоци. Република Српска је била без пријатеља притиснута преносом надлежности и реформом полиције, једноставно били смо експеримент дијела међународне заједнице.
Сада, након свих ових година могу рећи да смо урадили велики посао.
Морамо наставити заједно и политичаре цијените што су иза себе оставили. Погледајте општине у којима је прије двије године на власт дошла опозиција предвођена СДС-ом и видите у каквом су стању. Све су у фази стагнације и пропадања.
Ми желимо управљати нашом Републиком Српском и нећемо дозволити да нас било ко дира. Ми морамо вољети Републику Српску и не смијемо стати. Ваш избор је једноставан, а то је СНСД, Жељка Цвијановић и ја, Милорад Додик.

Фото галерија, Зворник, предизборна трибина, 19. 09. 2014

[widgetkit id=18]

Архива