Додик: Неспорна побједа на предстојећим изборима

14.08.2014 Актуелно

 Додик је послије састанка руководства СНСД-а са свим кандидатима, рекао да ова странка има озбиљне кандидате и озбиљне људе на листама.

„Увјерен сам у побједу Жељке Цвијановић за члана Предсједништва БиХ, јер кандидовање Младена Иванића није кандидатура странака него једна потпуно сумњива прича и насилно стављање које нама даје за право да мислимо да је Иванић бошњачки кандидат за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске“, рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Он је нагласио да српски глас у Предсједништву искључиво може да носи Цвијановићева који подржавају и коалициони партнери СНСД-а и многа удружења грађана.

И када је ријеч о функцији предсједника Републике Српске, Додик каже да је увјерен у побједу, истичући да активности из прошлости говоре и какав ће однос према Српској бити у будућности.

„Моја намјера је да се наставим борити за Републику Српску и сваког човјека у њој, за економски развој Републике Српске, зато нам је потребно да заједно са нашим кандидатима и народом добијемо довољну већину да формирамо власт, а увјерен сам да ће тако и бити“, рекао је Додик.

Он је истакао да о противкандидатима за предсједника Републике Српске не жели да говори иако претпоставља да ће они о њему имати шта да кажу.

Додик је нагласио да је данашњи састанак са свим кандидатима СНСД-а на овогодишњим општим изборма у БиХ одржан да би се усагласиле даље активности до страначке конвенције пред почетак предизборне кампање.

Он је нагласио да слиједи промоција политичког и економског програма СНСД-а, а који се у складу са потребама грађана може дорадити до почетка кампање.

[widgetkit id=4]

Архива