СНСД окупља најбоље

30.04.2014 Актуелно

Предсједник Милорад Додик је истакао да Умићевић, својим приједлозима може помоћи у креирању одлука које ће бити од користи за реални сектор.

„СНСД се у свом политичком дјеловању увијек трудио да окупи најбоље. Окупљати људе значи њихов пристанак, господин Умићевић је изразио жељу да буде члан наше странке, са њим смо контактирали само једном и ми смо то прихватили. Добијамо човјека који има искуство и који може да допринесе својим приједлозима у практичном креирању одлука које могу да помогну реалном ектору и то је најважније“, рекао је Додик.

Предсједник Градског одбора СНСД Игор Радојичић изразио је своје задовољство што је Умићевић постао члан наше странке, јер се ради о човјеку који иза себе има резултате.

„Господин Умићевић ће у наредном периоду дјеловати у саставу нашег Клуба одборника у Градској скупштини Бањалуке. На наредној сједници очекујемо да уђе у Градски одбор Бањалука и биће један од важних чланова и активиста СНСД-а. Изражавам своје искрено задовољство, ради се о човјеку који иза себе има резултате, који је у Бањалуци угледан привредник, угледан спортски и јавни радник и који има резултате у политичком раду. Младен Босић је данас добио на леђа терет Младена Иванића, а СНСД је добио човјека са резултатима“, рекао је Радојичић који је Умићевићу уручио чланску карту СНСД.

Умићевић, који је био члан ПДП-а, је истакао да долази у СНСД који представља праву снагу у Српској.

„СНСД је снага и знам да нисам погријешио. Зашто СНСД? Ја јако дуго сарађујем са Владом Српске, предсједник Додик, док је био предсједник Владе, је спасио индустрију обуће, а такву праксу су наставили и господин Џомбић и премијерка Цвијановић. Ја ћу се трудити да помогнем савјетима из привреде, морамо бити одговорни према овом народу и то ћемо бити. Закони на нивоу БиХ нас коче у развоју привреде, а господин Радојичић је покренуо процесе да се то ријеши. Нисам могао да радим са Младеном Иванићем. У ПДП-у нисам био препознатљив као страначки човјек, већ човјек из привреде. Знам за рад, ред и дисциплину, а тога код Иванића није било. Иванић води политику „само дај мени, а други како прођу, прођу“, истакао је Умићевић.

 

 

 

 

Архива