Радојичић: Иза Умичевића стоје резултати

30.04.2014 Актуелно

Радојичић је навео да ће Умичевић – бивши одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука, дјеловати као одборник у саставу Клуба одборника СНСД-а.

 

„На наредној сједници Градског одбора очекујемо да уђе и у градски одбор и биће један од важних чланова и активиста СНСД-а. Искрено сам задовољан што је Умичевић наш члан, јер је ријеч о човјеку који иза себе има резултате, који је у Бањалуци угледан привредник, спортски и јавни радник, а има резулате и у политичком раду, јер је на челу листе на којој је био кандидат за одборнике имао највише појединачних гласова“, истакао је Радојичић.

Он је на конференцији за новинаре у Бањалуци рекао да је Умичевић „у борби“ за Скупштину града Бањалука остварио најбољи резултат у ПДП-у.

„/Младен/Босић је данас на леђа добио терет /Младена/Иванића, а СНСД има задовољство да поздрави човјека са резултатом“, нагласио је Радојичић, уручивши Умичевићу чланску карту СНСД-а.

Умичевић је рекао да му је, напуштајући ПДП, било жао добрих људи у овој странци, али да „даље није могао са предсједником Младеном Иванићем, због његове себичне политике“.

„Ја сам човјек из привреде, за ред, рад, дисциплину и одговорност и никада ме нису препознавали као ПДП“, додао је Умичевић.

Он је појаснио да је изабрао СНСД, јер дуго, и као опозиционар, сарађује са Владом Републике Српске.

„Настојаћу да помогнем савјетима из привреде, тражићу одговорност и Владе и предсједника, јер морамо бити одговорни према народу“, истакао је Умичевић.

Он је поручио да му је драго што је члан СНСД-а, јер је ова странка снага, те да вјерује предсједнику странке Милораду Додику, јер је човјек од ријечи.

Умичевић каже да о Иванићу не мисли ништа „јер ништа не ради, осим што продаје маглу“, те да немају никакав контакт.

„ПДП ће доживјети крах у Бањалуци и брзо ће сав ПДП прећи у Чавићев НДП“, сматра Умичевић.

Архива