Радојичић-предсједник Градског одбора СНСД

21.12.2013 Актуелно

 Нови секретар Градског одбора СНСД-а је Зоран Новаковић, а изабран је и Извршни одбор Градског одбора СНСД-а.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик истакао је да је ова странка творац савремене и модерне Бањалуке.

„У том погледу, имамо са чиме да изађемо пред грађане и саопштимо им наше планове за наредни период. Желимо да унесемо додатни дух оптимизма и промјена које овдје треба да се догоде“, рекао је Додик новинарима након изборне конференције.

Он је нагласио да је СНСД реализовао многе капиталне инвестиције на подручју града Бањалука.

„Изградили смо путеве, водоводе и реализовали инфраструктурне пројекте. Завршили смо данас посао додатног оснаживања СНСД-а. Сигурно је да смо најјача организација, те да имамо капиталну предност у оносу на друге политичке странке“, нагласио је Додик.

Он је напоменуо да ће СНСД са Демократским народним савезом /ДНС/ и Социјалистичком партијом /СП/ градити изборну кампању на нивоу Бањалуке и Републике Српске.

„Мислим да Градски одбор СНСД-а, предвођен Радојичићем, има капацитета да дефинише нове градске политике и да унесе нови оптимизам“, каже Додик.

Радојичић је истакао да је на данашњој изборној конференцији извршена највећа кадровска реконструкција до сада, јер је сада 130 нових чланова Градског одбора СНСД-а Бањалука.

„Градски одбор СНСД-а ће креирати нове политике. Правићемо планове за наредне године, све оно што је добро ћемо афирмисати, али и нудити нове одговоре на политичкој сцени Бањалуке и Републике Српске“, истакао је Радојичић.

Он је оцијенио да они који се појављују као алтернатива СНСД-у, то реално нису, јер не нуде ништа, осим галаме.

Изборној конференцији, између осталих, присуствовали су предсједник Извршног одбора те странке Небојша Радмановић и потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић.

 

Архива