Марковић: Руководство ПДП-а Добој приступило СНСД-у

03.11.2013 Актуелно

Марковић је, на конференцији за новинаре у Прес центру Главног одбора, заједно са предсједником Општинског одбора СНСД Теслић Драганом Богданићем, јавности представио нове чланове наше странке.

„Ово су бивши чланови ПДП-а који су од данас чланови СНСД-а, Бојан Старчевић предсједник ГО ПДП Добој, Слободан Лукић, потпредсједник младих, чланови градског одбора Слађана Лазић, Боро Брестовац, Синиша Ђукић, Ранко Старчевић и Цвјетко Нинковић и кандидати на досадашњим изборима Бојан Стојчиновић, Дејан Старчевић и Драган Божичковић. Радостан сам што су ови млади људи препознали која је права политика и којом политиком треба да се руководе они који желе бољитак Републици Српскиј и граду Добоју, они су схватили да су СНСД и Милорад Додик онај пут којим треба да иду“, нагласио је Марковић.

Марковић је истакао да је приватизација, коју су заједно проводили СДС и ПДП, довела привреду Добоја и Републике Српске на катастрофалан ниво.

„Приватизација, коју је ПДП заједно са СДС-ом провео, док је био на власти, довела је до тога да већина предузећа, која је постојала до приватизације данас више не постоји, данас тамо људи не раде. Нико данас није запослен у фабрици „Босанка“, а тамо је радило 200 људи, нико није запослен ни у „Ентеријеру“ Котороско и осталим фирмама“, истакао је Марковић.

Прeдсjeдник Oпштинскoг oдбoрa СНСД-a у Teслићу Дрaгaн Бoгдaнић сe нaдa дa ћe и члaнoви ПДП-a у Teслићу слиjeдити члaнoвe ПДП-a у Дoбojу.

„Oдрeђeни брoj члaнoвa Oпштинскoг oдбoрa ПДП вeћ дугo рaзгoвaрa сa мнoм и спрeмни су дa у мoмeнту кaдa тo нaмa будe нajвишe oдгoвaрaлo, пoдржe пoлитику СНСД-a, a сa рукoвoдствoм нисaм и нeмaм нaмjeру дa прeгoвaрaм. Бoљe je дa вишe члaнoвa ПДП-a у Teслићу прeђe у СНСД, нeгo сaмo рукoвoдствo, jeр oнo у Teслићу ниje нa зaвиднoм нивoу“, нaглaсиo je Бoгдaнић.

Архива